Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach vagy Naruto melyikbe...

Bleach vagy Naruto melyikbe kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyikbe kezdjek bele... Azt tudom, hogy a Naruto még fut.

Melyiknél jobb a grafika, harcok? Melyiknek érdekesebb, bonyolultabb a története? RÖVIDEN LEÍRNÁTOK, HOGY MELYIKET

AJÁNLJÁTOK.

Nem rég csöppentem bele az animék világába, elszeretnék kezden egy hosszabbat. Vagy más javaslatok?

előre is köszönöm!

2014. szept. 9. 18:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én egyet értek a 18-as válaszolóval. Bár nehezen vettem rá magam a One Piece-re, elkezdtem nézni és meglepett, mennyire jó. Jobban tetszik, mint a Naruto vagy a Bleach. Megéri adni neki egy esélyt.
2014. szept. 10. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek részben, a Narutóban azért több fordulat volt,mint egy-egy One Piece arcban, viszont a Bleachben ami sztem nagyobb fordulatnak mondható az SPOILER:

-Isshin shinigami

-Unohana volt az előző Kenpachi

-Zangetsu nem az a fószer, akivel Ichigo mindig beszélt

-Ichigo quincy (de ezt már az Aizenes végső harcokban biztosra lehetett tudni)

SPOILER VÉGE ennyi!

2014. szept. 10. 23:28
 23/27 anonim válasza:
Én a Naruto - t Naruto Shippuuden - ajánlom.
2014. szept. 11. 06:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne vicc? A One Piece leggyengébb arc-ja (ami szerintem a Thriller bark arc) is olyan, hogy tartogat érdekességeket, fordulatokat, és nem tudod, hogy mi lesz a végén. Bleach az egy állandóan ismétlődő szemét, a Naruto meg..Az a baj, hogy szinte semmi fordulat nem történik benne. Úgyis tudod, hogy Naruto mindig le fog verni mindenkit, akik meg meghalnak, azok teljesen jelentéktelen karakterek többségben. pl: Asuma, Neji..Asuma egész animében alig szerepel 1 teljes részt, Neji is alig kap szerepet a part 2-ben.

De egyébként ne higgye senki azt, hogy szívből gyűlölöm ezeket az animéket. Naruto part 1 az egyik legkedvesebb animém. Shippuudennel sem lenne semmi baj, csak elb**zák a rengeteg fillerrel, meg hogy nevetséges az egész. Számomra a Naruto vs Pain harc teljesen csalódás volt, 3 okból.

1. Annyira sokat mondták azt a "titkot", hogy a végén pofáraesés volt, mikor benyögték, hogy a nagy titok annyi, hogy Nagato nincs közöttük..Ráadásul mire már mindenki rájött, a karakterek még mindig nem fejtették meg. Túlságosan el volt húzva, és ahhoz képest nem kaptunk semmit.

2. Nevetséges, hogy egy képzetlen hülyegyerek, aki alig 10 perce tanulta meg a bölcs módot, elverjen egy nála milliószorta tapasztaltabb rinnegan használót. Ez így teljesen ellentmond a valóságnak. One Piece-ben ez is jó, hogy Luffy nem isten, nem ver széjjel mindenkit elsőre, hanem nagyon is sokszor kikap. És pont ez benne a motiváló, az emberi: bár sokszor kikap, de mindig talpra áll, és újra szembenéz az ellenfelével. Ez sokkal motiválóbb, mint a Naruto-féle "üvöltöm, hogy AKIRAMENAI, és nekiugrok valakinek" cucc..

3. Az is vicces volt, mikor Naruto meggyőzi Nagatot..Persze-persze.

Szóval ilyesmik. Kisebb-nagyobb hibák, amikre, ha figyeltek volna, egész jó anime lett volna a shippuuden is. Csak hát Kishi sokszor úgy ugrál, ahogy a shounen jump fütyül. Nézzetek interjúkat, ott elmondja, hogy pl: A Karin-Juugo-Suigetsus cucc eredetileg nem is szerepelt a tervei között, csak a kiadó azt mondta neki, hogy szerepeltesse többet Sasukét, merthogy akkor a fangörlök jobban fogják venni..

2014. szept. 12. 19:08
 25/27 anonim ***** válasza:
egyértelműen naruto! igaz a bleachnek jó a grafikája, de nagyon kis átlagos anime szerintem.. már eleve a története sem eredeti, minden második horror animének ilyesmi.. meg tényleg teljesen átlagos, nem igazán lehet hozzá kötődni. a naruto, meg nagyon, egy élmény. igaz sok filler része van, de túl lehet élni. az a jó benne, hogy láthatod felnőni! ez a ninjás téma nem annyira elterjedt, de ezek közül is a naruto kimagasló! és nem is véletlenül!
2014. szept. 13. 12:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Magi: The Labyrinth of Magic (1.évad), Magi: The Kingdom of Magic (2.évad)

Yu Yu Hakuso

Slayers

Dragon Drive

Narutót nézném a helyedbe vagy, ha nem riadsz vissza régi animétől dragonball vagy felnőtesebbet szériáját a Zedet ami alap Anime sokaknál.

2014. szept. 13. 16:45
 27/27 TallandThin Boy ***** válasza:
#24 Igazad van, de azért Naruto is rengeteget szívott és vesztett mire végre lett belőle valaki.
2014. szept. 16. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!