Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bleach vagy Naruto melyikbe...

Bleach vagy Naruto melyikbe kezdjek bele?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyikbe kezdjek bele... Azt tudom, hogy a Naruto még fut.

Melyiknél jobb a grafika, harcok? Melyiknek érdekesebb, bonyolultabb a története? RÖVIDEN LEÍRNÁTOK, HOGY MELYIKET

AJÁNLJÁTOK.

Nem rég csöppentem bele az animék világába, elszeretnék kezden egy hosszabbat. Vagy más javaslatok?

előre is köszönöm!

2014. szept. 9. 18:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mikor mondtam,h pl. Ulquiorra a főellenség? Segítek: sose.

Ha nem tudod, akkor most tudni fogod,hogy az animék/mangák arcokra vannak bontva, és attól még hogy a Bleachben pl. Aizen volt sokáig a főellenség, voltak kisebb ellenségek, mint pl. a felsoroltak, akik a különböző arcokban voltak az olyan ellenségek, akik ellen ténylegesen harcoltak. Bleachben pl. sokáig Aizen VOLT a TÖRTÉNET FŐELLENSÉGE, de a felsoroltak voltak az arcok főellenségei. SPOILER Ugyanígy Narutóban Kaguya és fekete Zetsu voltak az egész történet főellenségei, de pl. a legelső arc főellensége Zabuza volt, utána Gaara, Orochimaru stb.

És a Bleachben sem Aizen már a legfőbb ellenség kb. 2 éve, hanem Juha Bach...

2014. szept. 9. 21:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Én a Narutot ajánlom (ugye van Naruto shippuuden vagy mi a mi afolytaása és bocs nem tudom, hogy kell leírni) nem tudom mért, de engem nagyon megfogott. Együtt sírtam/ sírok a szomorú részeknél pedig nem vagyok egy sírós tipus. Egyszerűen imádom az első percnél megfogott. Persze vannak benne unalmas részek, de azok is számonra a nagyon jó kategóriába van. A Bleach-t még nézem, de egyszerűen és tömören számomra unalmas. Rengetegszer tekerek bele egy részbe mert unom. Jó anime nem arról van szó, de nem...Na mindegy. Nem tudom pontosan, hogyan fogalmazhatnám meg jól, szóval annyit mondok NARUTO A TUTI!!!!!
2014. szept. 9. 23:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Egyszerű nézd mindketőt
2014. szept. 10. 15:09
 14/27 anonim ***** válasza:
A bleach a jobb a harcok és grafika terén, és ha átugrod a filler epizódokat, akkor nincs ami kizökkentsen, úgy pedig szerintem közel olyan jó a története mint a narutonak
2014. szept. 10. 17:13
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha mindkettő érdekel szerintem először a Narutot kezd. Fillérek nélkül! Bár a Bleach-et még nem láttam végig, de nekem a Naruto a legnagyobb kedvencem. Egyébként a többiek kommentjét nem nagyon olvastam el, azonban a spoiler feliratot egyből észrevettem. Most komolyan, miért kell spoilerezni mindig mindenkinek? Ez csak egy egyszerű kérdés volt ahol szerintem nem szükséges a spoiler.
2014. szept. 10. 20:06
 16/27 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek, bele is kezdek a Narutoba és a Bleachbe fillérek nélkül :)

One Piecenél meg a grafika + a történet nemigazán keltette fel az érdeklődésemet

ismét köszönöm

2014. szept. 10. 20:25
 17/27 anonim ***** válasza:

Bár így a kb. 20 választ úgyse olvassa el senki én azért leírom a véleményemet.

MINDKETTŐT CSAK AJÁNLANI TUDOM!

Naruto: nekem személyes kedvenc, végigkísérte a kamaszkorom. Az animáció nem kiemelkedő, de nekem bejön ez a ,,természetes'' stílus. A karakterek jók, ígéretesek. Van egy jó történet ami a 137. részig egyben tartja az egészet (a 137. és a 220.(utolsó) rész majdnem ugyanaz). A harcok szintén nagyon jók.

Bleach: a korábbi válaszadók nem győzték hangsúlyozni a központi törtenet hiányát, ami bár jogos, de nem teljesen igaz, továbbá az egyes karakterek háttértörténetei nagyon is jók. Animáció: jó, és csak jobb lesz. Karakterek: fantasztikusak. Harcok: nagyon jók. Az egésznek van egy olyan Rock'n'Roll életérzése, amiért érdemes nézni. Egyszerűen jó nézni, mit ne mondjak!

2014. szept. 10. 20:33
 18/27 anonim ***** válasza:
Azért az One Piece-nek adj egy esélyt szerintem. Még a leggyengébb arc-ja is messze felülmúlja az egész Narutot, Bleacht.
2014. szept. 10. 21:11
 19/27 anonim ***** válasza:
28%
18 jó vicc
2014. szept. 10. 21:14
 20/27 anonim ***** válasza:
Bleach-et mindenképp, Narutónak meg inkább csak az utolsó felét. Part 1 még jó volt, Part 2 Pain halála után vérgyenge.
2014. szept. 10. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!