Bleach vagy Naruto melyikbe kezdjek bele?
Nem tudom melyikbe kezdjek bele... Azt tudom, hogy a Naruto még fut.
Melyiknél jobb a grafika, harcok? Melyiknek érdekesebb, bonyolultabb a története? RÖVIDEN LEÍRNÁTOK, HOGY MELYIKET
AJÁNLJÁTOK.
Nem rég csöppentem bele az animék világába, elszeretnék kezden egy hosszabbat. Vagy más javaslatok?
előre is köszönöm!
Mikor mondtam,h pl. Ulquiorra a főellenség? Segítek: sose.
Ha nem tudod, akkor most tudni fogod,hogy az animék/mangák arcokra vannak bontva, és attól még hogy a Bleachben pl. Aizen volt sokáig a főellenség, voltak kisebb ellenségek, mint pl. a felsoroltak, akik a különböző arcokban voltak az olyan ellenségek, akik ellen ténylegesen harcoltak. Bleachben pl. sokáig Aizen VOLT a TÖRTÉNET FŐELLENSÉGE, de a felsoroltak voltak az arcok főellenségei. SPOILER Ugyanígy Narutóban Kaguya és fekete Zetsu voltak az egész történet főellenségei, de pl. a legelső arc főellensége Zabuza volt, utána Gaara, Orochimaru stb.
És a Bleachben sem Aizen már a legfőbb ellenség kb. 2 éve, hanem Juha Bach...
köszönöm mindenkinek, bele is kezdek a Narutoba és a Bleachbe fillérek nélkül :)
One Piecenél meg a grafika + a történet nemigazán keltette fel az érdeklődésemet
ismét köszönöm
Bár így a kb. 20 választ úgyse olvassa el senki én azért leírom a véleményemet.
MINDKETTŐT CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Naruto: nekem személyes kedvenc, végigkísérte a kamaszkorom. Az animáció nem kiemelkedő, de nekem bejön ez a ,,természetes'' stílus. A karakterek jók, ígéretesek. Van egy jó történet ami a 137. részig egyben tartja az egészet (a 137. és a 220.(utolsó) rész majdnem ugyanaz). A harcok szintén nagyon jók.
Bleach: a korábbi válaszadók nem győzték hangsúlyozni a központi törtenet hiányát, ami bár jogos, de nem teljesen igaz, továbbá az egyes karakterek háttértörténetei nagyon is jók. Animáció: jó, és csak jobb lesz. Karakterek: fantasztikusak. Harcok: nagyon jók. Az egésznek van egy olyan Rock'n'Roll életérzése, amiért érdemes nézni. Egyszerűen jó nézni, mit ne mondjak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!