A csepeli Euroform Szerszámgyártó Kft. Jó munkahely, személyes tapasztalatok, vélemények?
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy az euroform az milyen munkahely, személyes tapasztalatok, vélemények?
Én azt hallotam hogy sokszor cserélődnek az emberek és hogy szinte mindig heti 7 napot dolgoznak 8 órában 2 műszakban.
Nem ajánlom senkinek azt a helyet, ott dolgoztam 1 évig de átvernek, nem tartják be a megbeszélt dolgokat.
Nekem tanítást,sulit és kafetériát ígértek, de semmit nem kaptam, csak ígérgetni tudnak, vannak ennél sokkal jobb helyek is.
Kevés a fizu ahhoz képest hogy technologizálni és programozni is kell, nagy felelősség.
Amint találnak nálad jobbat kiraknak, több ember is elment onnan amíg én náluk dolgoztam.
Kamu hely.
Gazsó Józsit igen vágom az a öregszaki tényleg alattomosan rúgatja ki onnan azokat akik neki nem tetszenek...
Ha őt bízzák meg hogy téged oktatni fog akkor felejtős a hely....
Nem szeret kezdőkkel foglalkozni inkább kirúgatja őket...
+ ez a heti 7nap meló undorító.. és ha nem mész akkor is kirakhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!