A csepeli Euroform Szerszámgyártó Kft. Jó munkahely, személyes tapasztalatok, vélemények?
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy az euroform az milyen munkahely, személyes tapasztalatok, vélemények?
Én azt hallotam hogy sokszor cserélődnek az emberek és hogy szinte mindig heti 7 napot dolgoznak 8 órában 2 műszakban.
Ez nagyon jól hangzik.
De akkor miért menekülnek onnan is az emberek? :S
Hát az ember néha hal ezt-azt olyan emberektől akik ott dolgoztak, gondolom te valamelyik ott dolgozó melós vagy és védeni próbálod a munkahelyed, ez a kérdés azért készült hogy az ember mindent megtudjon a munkahelyről, őszintén, tabuk nélkül.
Majd valamelyik nap bemegyek és körbe néznek ha behívnak egy személyes interjúra és akkor majd leírom a véleményem.
A B.Józsi az,
Amúgy meg azt nem értem hogy miért mondják azt interjún hogy cafetériát pluszba kapod a fizud mellé, pedig nem így van a bruttódból vonják le... mekkora átbaszás, interjún simán a szemedbe hazudnak, tudom mert ott dolgoztam, vagy kérdezzétek meg a kollégákat, lehet csalnak valamivel vagy nem értem. hihetetlen hogy nem lehet találni már egy olyan munkahelyet ahol minden normális a megegyezetten működik, ők bezzeg azt várják el hogy egyenes legyek, nah mind1 ez Magyarország...
ui:
Ezt mondták aztán a kollégák mondják hogy nem igaz, "+ 3 hónap próbaidő után 30000 forint/hó összegű cafeteria a béren felül."
Üdv: Egy CNC-s
Nektek csak a cafetéria számit? nektek az smafu hogy a legkorszerübb gépeken, jól felszerelt üzemben,kiváló szerszámozottsággal, hibátlan programokkal dolgozhattok?
Nektek nem számít semmit a szakmai hiúság, hogy az ország egyik legmodernebb cégénél dolgozhattok?-öreg céencés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!