Volt már ciki sztorid? Írd le nekem!
Figyelt kérdés
Ciki, vicces kellemetlen... Esetleg gáz... Minden jöhet, kíváncsi vagyok!:)2010. febr. 6. 16:12
51/51 anonim válasza:
Néhány osztálytársammal megyünk haza erre rohan egy kutya ugatva felénk. Erre mi elkezdünk futni. Na és engem utolért és elestem miközben feküdtem a földön körbeszaladt a kutya. Felkeltem és utána megint elestem. Az egész utca rajtam röhögött.
Meg volt hogy megyek az utcán azt nem előre nézek és nekimentem egy oszlopnak. Szakadt mindenki a röhögéstől.
A másik meg még általánosban történt. Beszabadult egy kóborkutya az udvarra és elkezdett engem kergetni. Végigrohantam az egész udvaron úgy hogy a kutya utánnam loholt. Egész udvar rajtam röhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!