Van valami érdekes vagy ciki pisis vagy kakis sztorid?
te normális vagy?
amúgy osztálytársam befosott az osztályterembe a székre 1.ben
én meg 2.ban fingottam és kakis lett a bugyim és fel kellett hivnom anyát a gazdasági irodábol :S
Kb 10-11 éves voltam, és a suliban volt osztálybuli. Kimentünk a barátnőimmel beszélgetni az udvarra, és nekem már régóta kellett mennem pisilni, de mindig csak halasztgattam mert olyan jó volt a buli, hogy nem akartam 1 percről se lemaradni :D Amikor kimentünk beszélgetni akkor már nagyon kellett. Beszélgetés közben egyszer elindultam wc-re de az egyik lány pont akkor mondott valami vicceset, és én meg szakadtam a röhögéstől és bepisiltem. Szerencsére nem vették észre, mert sötét volt, én meg úgy csináltam mintha mi se történt volna, elmentem wc-re. Tiszta pisi volt a farmerom, meg lehetett érezni a szagát is, annyira undorító volt :D Aztán elindultam haza, és útközben felhívtam az egyik lányt, hogy másnap hozza már el a cuccaimat, mert rosszul lettem és hazaindultam gyorsan...... Nem tudom elhitték-e :D
A másik, az meg olyan ciki, de nem ismer senki, elmesélem. Ez már kb 16 éves koromban volt, este lefekvés előtt megittam egy bögre teát, és nem mentem el pisilni. Azt álmodtam, hogy a wc-n ülök, és.....bepisiltem az ágyba :S Még akkor rögtön fel is ébredtem.Olyan égő volt, majd elsüllyedtem szégyenemben, mert anyáék felébredtek hogy cseréltem ki éjszaka az ágyneműt, és rájöttek hogy mi a szitu :S Ciki, de ez van :D
18l
14 voltam discoból mentem haza a barátnőmmel, kereszteződésnél megálltunk beszélgetni, mert nem egy irányban laktunk, annyira kellett pisilnem, hogy magam alá csurgattam, szerencsére nyár volt és sötét. A b.nőm nem látta és mondtam, hogy most már induljon ne beszélgessünk tovább.
18 évesen kicsit ittasan éjszaka nagyvécéznem kellett és nem akartam a fürdőszobába menni, mert a szülők felébredtek volna a villanyra stb. A hátsó ajtón próbáltam kimenni, de a reteszes zárat nem birtam kinyitni és az erőlködéstől, meg az italtól hátraestem és ekkor be is tojtam. Nem vettem észre, hogy a padló is olyan lett, reggel nem győztem magyarázkodni, hogy biztos kutyapiszokba léptem.
Itt olvashatsz jópárat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
kb. 10-11 éves voltam, amikor egy osztálykirándulás után este hazaérkeztük és apám jött elém a parkolóba. későre járt, olyan fél 10 lehetett. elsétáltunk a helyijáratos buszmegállóig, vártunk vagy negyedórát.
rajtam egy téglavörös pántos nadrág volt. és hát nagyon kellett pisilnem, mert szokásom volt egész nap visszatartani... képzelhetitek, reggel 7 óta nem voltam vécén, és már nagyon kellett.
apám azt mondta, hát menjek be a bokrok közé, ő addig figyel a bokrok szélén, nehogy valaki bántson.
emlékszem, láttam, hogy ott áll, de azt is, hogy közelít egy erősen ittas (na jó, részeg), szakállas fazon, olyan csövesforma, és káromkodva odébbtaszigálja az apámat.. meglepődtem és a lógó pántokat meg lepisiltem közben, elfelejtettem félretartani..
végeztem, kimentem, erre kiderült, hogy a részeg fazon azt hitte, apám valami pedofil állat, és a józanabbik, mégis fura fele azt diktálta neki, hogy apámat kergesse el, bármi áron..
a következő, amire emlékszem, az az, hogy a csöves fószer apai gondossággal köt masnis csomót a hasamon/pólómon a hugyos szövetpántokkal, becézget, majd odébbáll.
a következő meg az, hogy remegek a félelemtől, na meg, veszettül büdös vagyok, csupa húgy az egész pólóm, a félórás buszúton hazafelé.
(lány vagyok, most 19)
Jah...van sztori!Látogatóba tartva,kénytelen vagyok megállni,legugolni az autóm mellett.Papír az nincs,marad a bugyi torlés!Minek nekem már a szaros bugyi?Eldobtam...fenakadt egy ágon.Lehet,h.még most is ott díszeleg?A vendégeknél meg elso a WC..rendbe tenni magam.
2. Indulok a buszra...ido visszamenni sincs..hajnali sotétség...a lakotelepen legugolok,zsebi...s mint aki jól végezte dolgát,indulok a buszra!
3.Kirándulás Prágában...már alig várom,h.megálljon a busz.En WC-t keresek,persze nincs sok idom..nini!egy lépcsoház!nem is akármilyen!csillog-villog a márványkő..nem sokáig..trotty!Aztán usgyi!!!
4.Egyiptom fosóvírusa...alapszabály:mindig légy WC kozelbe!De hajókirándulásra betéttel mentem inkább!Kellett is.Férjemet itthon kapta el..indult hajnalba munkába,bokorba...papír híján a zokni is megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!