Van valami érdekes vagy ciki pisis vagy kakis sztorid?
Na ezért van nálam mindig papír. :D
Középsuliban sokáig hülyének néztek miatta, de mikor szerenádozáskor a lányok hozzám rohangáltak papírért, megváltozott a helyzet. :D A nap végére elhasználtak egy egész tekercset...
egyszer az egyik örybrymmal találtunk egy kóbor kutyát
az agyunkra ment mert állandóan követett,
aztán épp tisztítottam a biciklimet a kutya pedig oda ment hozzám és lepisilt pont a két combom közé,az volt a szerencse,hogy csak pár méternyire voltam a lakásunktól,
de egyből rohantam a fürdőbe,kb..fél órán keresztül fürödtem,utána meg egy fél tubus testápolót kentem magamra és tele fújtam magam farfűmmel.De egyébként szőrnyű vissza emlékezni,inkább elfelejteném :)
Hát ha már ti is írtatok akk én mé ne... XD na ez történt velem:
Nagyon kellett nagy wc-znem és hát bebújtam egy bokorba egy ˝kihalt utcán˝ ,nade pont Pünkösd volt és hát felvonulás meg minden és pont arra kellett jönniük ahol én trotykoltam :) több ezer fős tömegre vártam, hogy eltünjenek már... Végül kb. Egy óra alatt eltüntek... De jött a cumi, mivel nem volt mivel kitörölni... Szval feláltam és bokor levéllel kitöröltem...
két hete történt. városban (nagyobbacska megyeszékhely) van egy nagy zöld park. háromszög alakú, két oldalról V alakban fontos utak. mi a V "csücske" környékén iszogattunk.
egy liter boroskóla után már igencsak hugyoznom kellett.
a parkban toi-toi... pff, nincs. miért lenne? bokrok? messzebb volt pár, de ott éjjeli kutyasétáltatók. egyébként kihalt az egész.
a pad mögött, ahol ültünk, találtam egy jobbféle bokros részt: bokorkupac, közepén üres rész, félhomály. pont ideális.
körülnézek, guggolás (jó kis nőies combfeszülés), tolom le a gatyámat, folyatok, mint állat... erre a V egyik útszárnyán végigteker 4-5 bringás. megállnak és néznek befelé, merthogy pont velem szemben NEM volt takaró bokorrész. és nézik, ahogy hugyozok. hát nem hagytam abba, fél kézzel gatyát tartok, másikon meg a középső ujjamat lengetem, húzzatok el.
de kellett nekik 2 másodperc még, majd' kiesett a szemük. aztán húzták el a csíkot. de akkor is lassan tekertek. ilyen korombeli fiúk-lányok vegyesen. jó, mi?
20
parkban toltam le a gatyám éjszaka valami koncert után mert nagyon kellett pisilnem, de a semmiből előbukkant egy részeg figura, így ijedtemben felrántottam a gatyámat, amibe útközbe belakadt a bugyim, és félig kilógó seggel futottam át egy jó nagy kereszteződést..
21L
még anno kb 17 éves koromban történt mikor egy jó kis koncerten voltunk én meg nagyon megkevertem a piát és ha én megkeverem akkor másnap reggel egésznap fosok...na vége a koncertnek nagyban megyek hazafele mikor rámjött a szarás,elmentem a panel tömbök közé és a Profi mellé guggoltam mert ott nem volt ablak meg semmi se meg persze tökéletes sötétség volt...nagyban csinálom a dolgomat mikor hallom hogy egy kocsi jön felém és a reflektora rám világított ami az egész guggoló testemet felvetítette a falra 4 méteres nagyságba.....
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!