Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami érdekes vagy ciki...

Van valami érdekes vagy ciki pisis vagy kakis sztorid?

Figyelt kérdés
írd le a történetet. hány éves voltál. fiu vagy lány vagy.

2011. ápr. 2. 15:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Na ezért van nálam mindig papír. :D

Középsuliban sokáig hülyének néztek miatta, de mikor szerenádozáskor a lányok hozzám rohangáltak papírért, megváltozott a helyzet. :D A nap végére elhasználtak egy egész tekercset...

2012. ápr. 27. 23:55
 12/30 Zsizsik666 ***** válasza:
100%
Volt egy pulóverem és egy fordított kereszt volt rajta. Az öcsémnek nagyon tetszett, és fel akarta venni. Én meg nem akartam, hogy valaki bántsa, amúgy is megverték mindig kiskorában, de nem tudtam róla lebeszélni, egy órás könyörgés után sem, hogy felvegye. végül azt hazudtam neki, ha felveszi, be fog fosni, mert ez egy olyan olyan szimbólum, ami vonzza a fosást. Felvette a pulcsit. Beleélhette magát nagyon, hogy mi van, ha nem hazudok, nem játszott benne valami nyugodtan ugyanis. szóval kicsit bele lett szuggerálva. Fél óra múlva sírva szaladt be, hogy "hát tesó, ez nhem nekem való ettől tényleg be lehet fosni!" :)
2012. máj. 29. 13:00
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

egyszer az egyik örybrymmal találtunk egy kóbor kutyát

az agyunkra ment mert állandóan követett,

aztán épp tisztítottam a biciklimet a kutya pedig oda ment hozzám és lepisilt pont a két combom közé,az volt a szerencse,hogy csak pár méternyire voltam a lakásunktól,

de egyből rohantam a fürdőbe,kb..fél órán keresztül fürödtem,utána meg egy fél tubus testápolót kentem magamra és tele fújtam magam farfűmmel.De egyébként szőrnyű vissza emlékezni,inkább elfelejteném :)

2012. júl. 5. 10:47
 14/30 anonim ***** válasza:
73%
Már több mint egy éve van kint a kérdés, és még mindig jön rá válasz...
2012. júl. 5. 11:39
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
hát most véletlenül meg láttam a kérdést és nem bírtam megállni,hogy ne írjak! XD
2012. júl. 6. 14:36
 16/30 anonim válasza:
76%

Hát ha már ti is írtatok akk én mé ne... XD na ez történt velem:

Nagyon kellett nagy wc-znem és hát bebújtam egy bokorba egy ˝kihalt utcán˝ ,nade pont Pünkösd volt és hát felvonulás meg minden és pont arra kellett jönniük ahol én trotykoltam :) több ezer fős tömegre vártam, hogy eltünjenek már... Végül kb. Egy óra alatt eltüntek... De jött a cumi, mivel nem volt mivel kitörölni... Szval feláltam és bokor levéllel kitöröltem...

2012. aug. 3. 00:51
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

két hete történt. városban (nagyobbacska megyeszékhely) van egy nagy zöld park. háromszög alakú, két oldalról V alakban fontos utak. mi a V "csücske" környékén iszogattunk.

egy liter boroskóla után már igencsak hugyoznom kellett.

a parkban toi-toi... pff, nincs. miért lenne? bokrok? messzebb volt pár, de ott éjjeli kutyasétáltatók. egyébként kihalt az egész.

a pad mögött, ahol ültünk, találtam egy jobbféle bokros részt: bokorkupac, közepén üres rész, félhomály. pont ideális.

körülnézek, guggolás (jó kis nőies combfeszülés), tolom le a gatyámat, folyatok, mint állat... erre a V egyik útszárnyán végigteker 4-5 bringás. megállnak és néznek befelé, merthogy pont velem szemben NEM volt takaró bokorrész. és nézik, ahogy hugyozok. hát nem hagytam abba, fél kézzel gatyát tartok, másikon meg a középső ujjamat lengetem, húzzatok el.

de kellett nekik 2 másodperc még, majd' kiesett a szemük. aztán húzták el a csíkot. de akkor is lassan tekertek. ilyen korombeli fiúk-lányok vegyesen. jó, mi?

20

2012. aug. 4. 01:05
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

parkban toltam le a gatyám éjszaka valami koncert után mert nagyon kellett pisilnem, de a semmiből előbukkant egy részeg figura, így ijedtemben felrántottam a gatyámat, amibe útközbe belakadt a bugyim, és félig kilógó seggel futottam át egy jó nagy kereszteződést..

21L

2012. aug. 18. 19:33
 19/30 anonim ***** válasza:
80%
Ez akkor történt meg, mikor általános iskolában voltam negyedikes. Osztálytársam elment WC-re de mikor viszajött tök barna volt a póloja, és rohadt büdös volt. Kérdeztük tőle hogy te most a pólóddal törölted ki? Erre elkezdi hogy az ott csoki a pólóján... Aztán a tanár adta neki oda a pólóját hogy menjen haza :D Másnap meg ugye kérdeztük tőle hogy mi a francot csinált... Aztán a végén valahogy bevallotta hogy nem volt WC papír, és a kezével törölte ki, és azt kente bele a pólójába. Szerencsére már nem az osztálytársunk...
2012. aug. 26. 10:29
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

még anno kb 17 éves koromban történt mikor egy jó kis koncerten voltunk én meg nagyon megkevertem a piát és ha én megkeverem akkor másnap reggel egésznap fosok...na vége a koncertnek nagyban megyek hazafele mikor rámjött a szarás,elmentem a panel tömbök közé és a Profi mellé guggoltam mert ott nem volt ablak meg semmi se meg persze tökéletes sötétség volt...nagyban csinálom a dolgomat mikor hallom hogy egy kocsi jön felém és a reflektora rám világított ami az egész guggoló testemet felvetítette a falra 4 méteres nagyságba.....

22/L

2013. márc. 22. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!