Volt már ciki sztorid? Írd le nekem!
utólsó válaszoló vagyok...:D
Nekem olyan történetem van,hogy voltam 1 szülinapi bulin osztársaméknál.Kb 6-os lehettem.Csomó kaja meg pia volt...jól bezabált mindenki...össze vissza ettünk csipszet,sütit,rágcsálnivalót,colát.Aztán leültünk beszélgetni.Szóba jött a hajlékonyság.Kitaláltam,hogy megmutatom,hogy én letudok menni spárgába.Majdnem sikerült is,csak amikor kicsit előre dőltem véletlen bepukiztam 1 hangosat:$XD azóta is ég a pofám és mindenkit megkértem,hogy senkinek ne beszéljen erről a dologról ami az imént történt:Dez maradjon a mi titkunk.
A pukis spárgázónak: ez nagyon nagy! :D:D
Nekem is volt hasonló. Meséltem egy vicces sztorit barátnőméknek,de a közepén elkezdtem röhögni, és már a földön fetrengtem, amikor véletlenül bepukiztam egy óriásit, és olyan büdös lett, hogy inkább kimentünk a szobából...xd
Annyit rohogtem,hogy már fáj a hasam:SXD.Nekem is volt egy ciki helyzetem:$
A suliba jottem ki sorakozo volt és 300 gyere kb ott volt sorakoztak én meg ahogy jottem le a lépcsőn seggre estemXDnagyon gáz volt:$
Múltkor beszélgettem a barátnőmmel jött az egyik fiú.Meg akart lökni a mellével...én meg oda fordultam és akkorát borultam hátrafele.Aztán kicipzározódott a táskám.Kiborult minden.Segített a gyerek meg a barátnőm összeszedni.Aztán bementem az osztályba.Elkezdte mesélni a gyerek az osztálytársaimnak,hogy elestem.Röhögtem...az osztálytársam kirakta a lábát.Én pedig elhasaltam.
..mindenki rajtam röhögött.xDD
Nálam elég magasan kezdődik a "ciki" határ, úgyhogy csak egyre tudok emlékezni, amikor majdnem el is sírtam magam a szégyentől.
Tornaórán 4-es koromban, torna sorba ültünk és egy tök hallhatót pukiztam. Nagyon rossz volt, mert mindenki nevetett rajtam. Ma már én is nevetek, meg nem is értem hogy történhetett. XD Igaz eltelt 10 év.
8.-os lehetem amikor vettük a talajtornát tesiből. Mivel járok táncra is és elég jó vagyok tesiből a kötelező elemeket megcsináltam majd elkezdtem egy-két dolgot csinálni. Lementem spárgába, csináltam egy két egyszerűbb táncmozdulatot ami egy kicsit illett a tesihez. Oszt.társamék nagyon örültek mondták hogy mutassam meg a előre- hátra szaltót. Mondanom sem kell nem volt az iskolában olyan felszerelés ami ehhez kellene.( Minimum egy olyan szivacs ami nem csúszik annyira) Szóval csináltam egy előre és egy hátra szaltót. Volt még annyi lendületem hogy csináljak még egyet és jó is lett volna ha nem csúszik meg a szőnyeg. Akkorát estem hogy még most sem értem hogy hogy nem lett semmi bajom. az egész osztály nevetett rajtam.
Másik történet. Még 4.-es koromban jártunk úszni az osztállyal. voltak olyan napok amikor azt csinálhattunk amit akartunk. Persze az ugrás volt a kedvenc. Fogtuk is magunkat 3 b.nőmmel és nekifutásból beleugrottunk volna a vízbe ha az egyik barátnőm nem csúszik el és minket nem ránt magával. Elcsúsztunk a medencéig onnan meg hatalmasat bukfenceztünk a vízbe. =) Vicces volt.
A vízről jut eszembe. Nyáron barátokkal mentünk el az egyik strandra. Négyen ültünk kint a parton és lógattuk a lábunkat a vízbe. A srác aki tetszett nekem, jött felém. Megfogott és belerántott a vízbe. Természetesen reagáltam rá és elkaptam a mellettem ülő kezét, ő a harmadikét és az meg a negyedikét. Nem volt gáz, de eszméletlen sokat nevettünk rajta. =)=)
Huu.. nagyon sok volt XDD
Volt egy olyan.. amikor suliba sorakozóba indultunk befele.. és a lépcsőn egy hatalmasat borultam.. Erre tanár elkezdi aki ott állt: Mit ejtettél le mit keresel?
Meg..
Csúszós volt az út.. én meg jövök a buszról...
Kimentem az útra.. A legnagyobb pocsolyába megcsúsztam és dobtam egy seggest..
Erre Mindenki rámnéz szakad a röhögéstől és közbe papírzsepikkel kínáltak..
Na az oylan szégyen volt beértem a suliba és ott sírtam mert még kicsi voltam XDD
Tesin.. Valamilyen karkörzést kellet csinálni.. Én meg egyedül nem tudtam és egy órán keresztül csak nekem segített a tanár...
Huu. Meg...
MAtekon.. A matekfüzetem hátuljára rajzoltam egy hatalmas fejet aminek ki van nyújtva a nyelve...
Erre jöna tanár mert írt be pluszt a füzetem hátuljába..
Megnézi a rajzot én meg elkezdem: Csak rajzolgattam
XDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!