Szerintetek ciki ha egy 1 évvel fiatalabb fiúval kavarok? :S
yaah tökre cikcsy én a hejedbe mán elástam volta magama :3
nah deh fel a fejjelh még wan kiúth hagyagold a sráccsit tagadd leh a barinőid előtt és akkor lekopikh rólad.... nálam bejött :$$$ nopara csak idsebb pascsit szegy fel akkor leszelh ügycsi :3
16/R
Kedves Kérdező!
Az első válaszoló vagyok. Te kicseszett nagy h*lye p*csa lehetsz, már megbocsáss. Az első lényegében érdemtelen válaszra pozitivan reagálsz, míg a 2. válaszoló írása (ami legalább némi jelentéstartalommal bír) a felfogóképességed határát súrolja. Ezt a cukcsis izés választ hülyeségnek szántam, de látom magadra találtál benne. Tudom, nem ismerlek ne ítélkezzek, de hát érted...
Leegyszerüsitem a te szintedre a 2. válaszoló által írt dolgot: Nem ciki.
Remélem okosodsz, jó szerencsét!
"tudom szőke vok"
Nem, nem ezt mondta. Arra célzott hogy te a szemétdomb legalja vagy, olyan irtóan elmaradott szellemi képességű lény hogy még a fogyatékosok intézetébe sem vennének fel, ráadásul ezen szint mellé társul még az is hogy egy hatalmas nagy ribi is vagy. Így már világosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!