Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már ciki sztorid? Írd le...

Volt már ciki sztorid? Írd le nekem!

Figyelt kérdés
Ciki, vicces kellemetlen... Esetleg gáz... Minden jöhet, kíváncsi vagyok!:)
2010. febr. 6. 16:12
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem nekem volt ciki, hanem egyik osztálytársamnak. :P

Szóval az egyik beképzelt fiú az osztályból, beszólt nekem valamit, én pedig visszaszóltam. Gondolta, hogy na majd most jól megijeszt, és úgy akart csinálni, mintha hozzám akarna vágni egy széket. De mikor a székért nyúlt, felbukott a széknek a lábában, és végülis az én lábaim elé taknyolt egy akkorát, hogy az egész aula odanézett. :D Mekkora jó volt, hogy olyat égett. :)

2010. febr. 14. 23:08
 22/51 anonim ***** válasza:
96%

6/L

Osztálykiránduláson voltunk, erdőben sétáltunk, szabad program volt. Nagyon kellet már wc-znem, és bnőmmel találtunk egy kis romos házat. Bementünk-nem mi voltunk ott először , volt már egy csomó "végtermék" ott- szal felgöngyölítettem a szoknyámat , legugoltam és elkezdtem pisilni, és ugy gondoltam , ha már ott vagyok akkor akkor a nagyot is elvégzem. Már azzal is megvoltam, és eszembe jutott, hogy csak egy darab wc-pappirom volt. Én kikiabáltam a bnőmnek, hogy hozzon be papirzsepit, de sajnos nem ő hallotta meg hanem életem(titkos) szerelme az osztályból. Ő jött be, mindketten eléggé meglepődtünk, de én annyira hogy hátraestem és beleültem... amikor feltápászkodtam a szoknyám is összekenődött elég rendesen. A fiú persze egyből kiment. Most nem tudtam, hogy mitévő legyek. Ott ültem tiszta kakis szoknyában.Bnőm beadott papirt, azzal letörölgettem magam, de még mindig nem volt mint alulra felvennem. Szerencsére nem tanga , hanem franciabugyi volt rajtam.Na mondom, összeszedem magam és kisétálok bugyiban de még akkor se tudtam hogyan tovább.De mégmielőtt ez bejött volna visszajött a fiu(aki már 2 éve teccik, de még egy szót sem váltottunk) és benyújtotta a farmerját és mondta hogy vegyem fel azt, neki fiuként nem annyira ciki alsógatyában lenni. Égett a pofám rendesen, de nagyon happy end ett mivel összejöttünk és már egy fél éve 1ütt vagyunk.

2010. márc. 5. 21:57
 23/51 anonim ***** válasza:
52%
uccsó vok 16/l
2010. márc. 5. 21:58
 24/51 anonim ***** válasza:
72%

júj ez tök romantikus :DDD

amúgy k*rvajók XDDDDDDDD

2010. márc. 13. 14:42
 25/51 anonim ***** válasza:
79%

valamelyik nap megyek suliba pont jött velem szembe egy helyes srác de egy akkorát taknyoltam h a cipő is leeset rólam XDDDDDDDD

nagyon gáz volt

2010. márc. 13. 14:58
 26/51 anonim ***** válasza:
94%
Suliba ünnepség.. Én topogok a 8 cm-s magassarkúmba.. Tudni kell rólam 1 évbe 2x veszek fel ilyen cipőt! Tök jó egész nap eltopogtam benne, egyszer sem remegett meg benne a lábam! Erre ünnepségnek pont vége, megyek fel a lépcsőn velem szembe áll titkos szerelmem mosolyog rám meg minden és úgy elfeledkeztem magamról, hogy pont mellette így az egész cipő kifordult alattam, csináltam egy ilyen Mátrix mozgást kb. megkapaszkodtam a srácba ő is elvesztette az egyensúlyát és elestünk, de úgy, hogy ő hátra esett szegénykém kiterült és húzott maga után én meg rá és még meg is fejeltük egymást! Kellett 2 másodperc míg magamhoz térek.. Annyira ciki volt.. Egy másik srác nyújtotta a kezét, persze közbe alig tudta vissza fogni a nevetését.. Feleszkábáltam magam és a szerelmemet felsegítettem.. De olyan gáz volt, hogy már mindketten csak nevettünk! De legalább azóta már beszélgetünk.. :D
2010. márc. 14. 10:15
 27/51 anonim ***** válasza:
66%
juj ez tök jó :DDD
2010. márc. 14. 11:34
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel ránkjött az ötperc, és bementünk inkább a wc-be. Elkezdtünk hülyülni, hogy "Óh, Rapunzel, ereszd le a hajadat!" És ebből következett a szőke herceg fehér lovon. Mondtam barátnőmnek, hogy "Nem eresztem le, amíg nincs fehér lovad!" Erre ő felkapott egy wc-kefét, és a lába közé vette. Én is így tettem. Erre bejött valaki a wc-be, és akik ott ültek a wc előtti padokon, el kezdtek röhögni. Mi meg bevágódtunk az egyik fülkébe és ki se jöttünk becsengetésig. :D

15L

2010. márc. 17. 16:56
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Sétáltam a folyosón, megcsúsztam lefejeltem az egyik csajt mint Zidane Materazzi-t. Bele a dekoltázsába
2010. márc. 17. 20:04
 30/51 anonim ***** válasza:
XDDDDDDDDDDD
2010. márc. 17. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!