Mi a véleményetek a melegekröl?
Figyelt kérdés
Az olyan melegekröl,akik NEM viselnek női ruhát,nem sminkelik magukat, nem úgy viselkednek mint egy nő, sportolnak, haverjaikkal elmennek bulizni, focizni, edzeni! És nem mennek olyan undoritó felvonulásra!2014. dec. 16. 10:34
11/19 anonim válasza:
Hát jó... Hülyékkel nem veszekszem, gondold, ahogy akarod. Amúgy lehet, hogy a pápa elfogadja (hallottunk már érdekes pápákról a történelem során), de a normális keresztények egész biztos, hogy nem.
12/19 anonim válasza:
Semmi,elfogadom őket.Persze ha normálisan viselkednek,ölelés,kézfogás szájrapuszi belefér de pl ne legyenek ''belefulladva''egymás szájába az utcán(ahogy szerintem nő+férfi se).
14/19 anonim válasza:
Hívő katolikus vagyok, nem eretnek! De tudom, hogy nem fogadják el a melegeket akkor sem!
15/19 anonim válasza:
# 14
Jenő vagyok, vidékről, aszexuális. Sért engem, hogy emberek szexuális életet élnek! Miért nem tudják kibírni anélkül? Ha nem a nemi szervük irányítaná őket, akkor sokkal inkább az értelmi képességük kerülne előtérbe. Bűnös dolog szexuális életet élni!
16/19 anonim válasza:
# 15
Egyáltalán nem bűnös dolog!!!
Isten sehol sem mondja, hogy ne szexeljünk.(Az már más kérdés, hogy velünk azonos neművel nem volna helyes) Különben is, ha a te szüleid is így gondolkoztak volna, most te sem lennél!
14-es voltam! :)
17/19 anonim válasza:
# 16
A papok miért nem szexelnek?
18/19 anonim válasza:
#17 mert szerintük csúnya dolog xD
19/19 anonim válasza:
Azt hiszem eléggé eltértünk az eredeti témától!
A valódi kérdés nem ez volt, inkább arra válaszoljatok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!