Mi a véleményetek a MELEGEKRŐL? Én egy meleg fiu vagyok,
de nem reklámozom magam.
Figyelt kérdés
SZIASZTOK.
Én egy 16 éves meleg fiu vagyok,de nem reklámozom magam csak anyum és 3 ismrősöm tudja,de még apum sem tudja,sem az új felesége.Neketek mi a véleménytek a melegekről?
2011. szept. 4. 20:09
1/9 anonim válasza:
Nincsen bajom velük. Közömbösek. Amíg nem akar megdugni egy faszi se addig felőlem azt csinálnak amit akarnak. Éppen ezért ellenzem a melegfelvonulást is. Mindenkinek a magánügye h mit preferál.
2011. szept. 4. 20:19
2/9 anonim válasza:
Én nem szeretem őket,de különösebben nem is érdekkel,mindenki azzal rontsa el a saját életét,amivel éppenséggel akarja,ez nem éppen természetes,de hát ha neked ez jön be,akkor egészségedre.
2011. szept. 4. 20:23
3/9 anonim válasza:
Micsoda parasztok vannak itt... Őket kéne fejbeb@szni azzal a bizonyos lapáttal...
Azt gondolom, hogy semmi baj nincs a melegekkel (mármint ha csak ezt a meleg-dolgot nézzük. Mármint érted, ha bunkó paraszt, akkor van vele gond :P). Egy ember értékei teljesen függetlenek a szexuális beállítottságától. Nem értem azokat, akiknek úgy van problémájuk, hogy nem hogy nem találkoztak, de még csak nem is kommunikáltak soha semmilyen módon az adott emberrel. (Ugyanezt gondolom a cigánykérdésről.)
2011. szept. 4. 20:27
4/9 habibi válasza:
nincs velük semmi bajom, ugyanolyan ember marad mint a többi. Én azoktól kapok idegbajt, akik a homosexuálisokat piszkálják, hisz nem ártottak nekik semmit!!! és mielőtt bárki lepontozna, volt meleg ismerősöm, aki a legjobb barátom volt , minden csajos dolgot megtudtam vele beszélni, és volt leszbikus ismerősöm is,ő mindig normálisan viselkedett és sose szólt be nekünk
2011. szept. 4. 20:29
5/9 anonim válasza:
Szánalmasak..egy cseppnyi férfiasságot nem látok bennük,és még ha belegondolok miket csinálnak egymással..FÚÚÚJ
2011. szept. 4. 20:47
6/9 anonim válasza:
Ha nem reklámozod, akkor semmi gond. Azt viszont nagyon gondolt meg, hogy kiknek mondod el.
2011. szept. 4. 21:24
7/9 anonim válasza:
nekem nagyon sok leszbikus barátnőm van és ismerek meleg fiúkat is (: semmi bajom nincs velük és engem nem zavar az sem ha a társaságomban csókolóznak mondjuk. Én ugyan úgy nézek rájuk, mint egy hetero párra (: nincs ezzel semmi baj.. (: sajnos itt Magyarországon a társadalom még nem olyan fejlett, h elfogadja a másságot, de pár éven belül már nem lesz gond itt sem (: Ahhoz még annyit fűznék hozzá, h ne csinálják nyilvánosan, h én egy hetero párt se szeretek nézni, akik nyalják egymást azt utcán.. menjenek szobára.. de egy puszi belefér.. azonos neműektől is.. igaza volt az utolsó válaszolónak figyelj arra, h kinek mondod el (:
2011. szept. 4. 21:39
8/9 anonim válasza:
Az,hogy meleg vagy nem lehet reklámozni.
Ha valaki megkérdezi és elmondod,akkor az nem reklám,csak tény.
A melegek nem reklámozzák magukat,hanem a heterók tesznek fel tolakodó kérdéseket.
2014. dec. 18. 03:39
9/9 anonim válasza:
Nem tudom, mi különbözteti meg a meleget a heterótól... Miért pont a heteró a norma? Miért lenne más egy ember, attól, hogy kit szeret? Nem tök mindegy mindenkinek? Az ízlése és az erkölcsiessége alapján ítéljetek már! Szeretni emberi jog!🏳️🌈
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!