Mi a véleményetek a melegekröl?
Semmi. Én elfogadom őket, amennyiben normálisan viselkednek, a szerelmi életüket otthon, a négy fal között élik, nem mennek el rózsaszín ruciban felvonulni, és nem akarnak gyereket örökbe fogadni. (Milyen élete lehet már annak a gyereknek, akiknek két apukája van, most komolyan).
A felvonulásról pedig: sokan azt mondják, hogy azért vannak a felvonulások, hogy jobban el tudjuk fogadni őket, hát én sokkal inkább elfogadom őket, ha nem gusztustalankodnak az esti híradóban.
Szóval én a normális melegeket elfogadom, semmi bajom velük! :)
# 4
Dehogynem. Azzal, hogy elfogadták az evolúciót, a csomaggal egyben azt is elismerték, hogy Isten teremtette a melegeket, ugyanis tudományos tény, hogy létezik genetikus melegség.
#6:
Te fotykos vagy! Az evolúció rohadtul nem egyenlő azzal, hogy Isten teremtette a világot! :D
Amúgy egyáltalán nem fogadják el a kereszténységben az azonos neműek közti kapcsolatot, mert: Az Isten az embert férfinak és nőnek teremtette, hogy közös utódokat hozzanak létre.
# 7
A pápa szerint Isten műve az evolúció. A evolúció műve meg néha a hermafrodita.
# 9
De igen, különben magyarázatot kell rá adni, hogy ha a melegeket ki akarjuk kúrálni a melegségükből, akkor a vereshajúakat miért nem akarjuk kikúrálni vereshajúságukból? A pápa elfogadja a vereshajúakat és a melegeket egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!