Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a melegekröl?

Mi a véleményetek a melegekröl?

Figyelt kérdés
Az olyan melegekröl,akik NEM viselnek női ruhát,nem sminkelik magukat, nem úgy viselkednek mint egy nő, sportolnak, haverjaikkal elmennek bulizni, focizni, edzeni! És nem mennek olyan undoritó felvonulásra!
2014. dec. 16. 10:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%

Semmi. Én elfogadom őket, amennyiben normálisan viselkednek, a szerelmi életüket otthon, a négy fal között élik, nem mennek el rózsaszín ruciban felvonulni, és nem akarnak gyereket örökbe fogadni. (Milyen élete lehet már annak a gyereknek, akiknek két apukája van, most komolyan).

A felvonulásról pedig: sokan azt mondják, hogy azért vannak a felvonulások, hogy jobban el tudjuk fogadni őket, hát én sokkal inkább elfogadom őket, ha nem gusztustalankodnak az esti híradóban.

Szóval én a normális melegeket elfogadom, semmi bajom velük! :)

2014. dec. 16. 10:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Én csak a nem normális melegeket fogadom el, a katolikus melegek unalmasak.
2014. dec. 16. 11:02
 3/19 anonim ***** válasza:
Amit az első leírt. Ha valaki normálisan viselkedik, nem érdekel hogy meleg-e vagy nem.
2014. dec. 16. 11:04
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Mi az, hogy katolikus melegek? Tudtommal a keresztény egyház nem fogadja el az azonos neműek közötti kapcsolatot!
2014. dec. 16. 11:05
 5/19 anonim ***** válasza:
9%
én a melegséget betegségnek fogom fel...de az olyan melegekkel nincs bajom akik nem nyomják az arcomba a szexualitásukat...a 4 fal között azt művelnek amit akarnak, de előttem ne csókolózzanak, meg kézen fogva sétáljanak...mert az undorító...ha normális az egyén és tényleg a 4 fal között hagyja ezt a dolgot akkor még talán barátkoznék is vele...
2014. dec. 16. 11:05
 6/19 anonim ***** válasza:

# 4

Dehogynem. Azzal, hogy elfogadták az evolúciót, a csomaggal egyben azt is elismerték, hogy Isten teremtette a melegeket, ugyanis tudományos tény, hogy létezik genetikus melegség.

2014. dec. 16. 11:08
 7/19 anonim ***** válasza:

#6:

Te fotykos vagy! Az evolúció rohadtul nem egyenlő azzal, hogy Isten teremtette a világot! :D

Amúgy egyáltalán nem fogadják el a kereszténységben az azonos neműek közti kapcsolatot, mert: Az Isten az embert férfinak és nőnek teremtette, hogy közös utódokat hozzanak létre.

2014. dec. 16. 11:27
 8/19 anonim ***** válasza:

# 7

A pápa szerint Isten műve az evolúció. A evolúció műve meg néha a hermafrodita.

2014. dec. 16. 11:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát jó, de az még nem jelenti azt, hogy a melegeket elfogadja a katolikus egyház.
2014. dec. 16. 11:46
 10/19 anonim ***** válasza:

# 9

De igen, különben magyarázatot kell rá adni, hogy ha a melegeket ki akarjuk kúrálni a melegségükből, akkor a vereshajúakat miért nem akarjuk kikúrálni vereshajúságukból? A pápa elfogadja a vereshajúakat és a melegeket egyaránt.

2014. dec. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!