Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti nektek mi a véleményetek a...

Ti nektek mi a véleményetek a melegekről!?

Figyelt kérdés
melegek

#ferdeség #nemi identitások.
2012. júl. 7. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálnak amit akarnak, nem nagyon érdekel.
2012. júl. 7. 23:53
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
leszarom, csak ne lássam mer undorítónak találom..
2012. júl. 7. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
homofóbiás vagyok
2012. júl. 7. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

Így van, csinálnak amit akarnak, DE NE TERJESSZÉK ÉS MUTOGASSÁK, ennyi kérésem lenne, mint ahogy mindenkinek, világszinten.

Ez nem elfogadott, nem normális. Semmilyen szinten, Hogy akarnak így gyereket, családot? Ez az élet rendje... az ő felfogásuk és dolgai kiesnek...

Amíg engem mint normális beállítottságú embert nem találnak meg a hülyeségeikkel, addig nem nagyon foglalkoztatnak... igazából mindenki elítéli őket, de annyira nem gáz a dolog élőben. De mondom, csak addig, amíg nem kezdeményeznek valamit.

Ők is emberek egyébként. Nem lenne velük baj, ha nem lenne ez a magamutogatás.

2012. júl. 8. 01:09
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Én bírom őket, legalábbis akiket ismerek, nagyon aranyosak és jófejek.

Egyébként meg mindenki azt csinál, amit akar. Szerintem semmi baj nincs velük, a homofóbok idióták.

A melegek abban különböznek a heteróktól, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Ez pedig ugyanúgy szeretet, akkor pedig miről is beszélünk?

2012. júl. 8. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
27%

"Ők is emberek egyébként. Nem lenne velük baj, ha nem lenne ez a magamutogatás."

Ami ugye egy teljesen embertelen dolog. Rendes ember otthon ül és irtózik, hogy mások számára bármely attribútumát (legyen az vele született vagy választott) mások előtt deklarálja.

2012. júl. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!