Be voltam rúgva és kiesett az éjszaka? Hogy emlékezhetnék?
Figyelt kérdés
volt egy csúnya este hónapokkal ezelőtt. este 10től hajnal 3ig csak 2 emlékképem van.
nem tudom hogy kerültem be az ágyamba, a mai napig. a szüleim nem voltak akkor a városban, azért is rémísztő, hogy vajon ki hozott haza?egyik barátomnak se volt kocsija vagy jogsija.
van valami módszer, amivel vissza lehet idézni az éjszakát?
2014. nov. 24. 20:42
1/6 anonim válasza:
Nemigen. Jó eséllyel eszméletlenre ittad magad. Jó tanulópénz, az tuti. Főleg, ha holnapután kiderül, hogy terhes vagy, vagy kipakolják a kecótokat reggelre. Gratulálok!
2/6 A kérdező kommentje:
és nem kérném a leszidásokat. tudom , hogy hiba volt, azóta nem voltam buliba sem.
a szüleim furcsállják is
ja és nem vagyok 14 éves már, törvényesen is fogyaszthattam alkoholt
2014. nov. 24. 20:43
3/6 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, pedig nem vagyok nagy alkesz :) másnap megkérdeztem a többieket, hogy mi történt.
4/6 anonim válasza:
Valaki nem csinált képeket? Nálunk is régen abból derült ki pár dolog. Vagy más nem tudja elmesélni, mi volt nagyjából? Hátha ha pár dolog meglesz, beugrik még valami.
5/6 anonim válasza:
Sehogy kerdezd meg a baratokat hogy mi tortent veled? Nem mentel el valakivel? Mast nem tudsz tenni.
6/6 anonim válasza:
Megkéred az összes barátodat, hogy meséljék el az éjszakát, aztán azokból összerakod a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!