Miért akarja anyám ezt?
Nem régiben kezdtem el ismerkedni egy sráccal akt nekem bemutatak.
Anyám rá egy hétre leültetett beszélgetni és egy kis anya jótanácsot mondott vagy minek nevezem végül beszélgetett arról velem hogy nem hagya hogy 18 előtt elveszítsem és most egy erény övet kényszerítet rám ha nem mentem volna bele csak nekem lett volna itthon rosszabb.
Viselnem kell ezt ha el vagyok itthonról mert nem bízik bennem hogy nem fogok lefeküdni senkivel pedig csak barátkozásnak indult a sráccal.
Ha meg nem mentem volna bele eléggé megharagudott volna szerintetek miért akarja annyira hogy ne engedjem 18ig?
14/L
Itt nem azzal van a baj, hogy félti az édesanyja, és jót akar neki. Hanem azzal, hogy annyira nem bízik benne, hogy egy ilyet rá erőltet.
Nem tudom milyen vagy, nem ismerlek, de anyukád igen (jó esetben). Ha megkérne rá, hogy bízz benne, és azért ne legyél együtt senkivel 18 éves korodig, akkor szerintem belementél volna. Így is belementél, való igaz, de csak azért, mert "rákényszerített". Szerintem add vissza neki, és mondd, hogy te megteszed ezt anélkül is, hogy ilyen baromságot kelljen viselned, és kérd meg, hogy bízzon benned, mert a lánya vagy.
Én eddig sem akartam azt a bnőim javarészt már elveszteték mert szerintük ez már normális ilyen időben.
Én meg nem akarok még kapcsolatot csak barátkozni, de szerinte a mi korosztályunk már nem csak barátkozik hanem belemegy ilyenekbe, amikor mondtam volna neki hogy én nem is szándékoztam volna azt, felemelte a hangját és fogjuk rá leteremtett..
Ezért most nem akarom megharagítani max egy-két hétig elviselem utána talán leülök vele beszélgetni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!