Ti hogyan döntenétek a helyemben?
Külföldön bébiszitterkedem,lassan egy éve már a családnál vagyok,nemsokára lejár a szerződésem.A család már elkezdett keresni új bébiszittert,és találtak is egy szimpatikusat,de nem kapta meg a vízumot,és később sem fogja,mert elutasították.Így újat kell keresniük.Legkésőbb azonban decemberben jönnie kellene az új bébiszitternek,mert az anya újra munkába áll,és azért idő kell,míg megszokja az új bébiszitter a család életét.Én nagyon jól érzem magam itt,a gyerekeket is nagyon megkedveltem,és ők is engem. :)
Arra gondoltam,hogy felvetem nekik,hogy mi lenne,ha tovább maradnék náluk.Mert most kicsit kétségbe vannak esve,hogy időben találnak-e egy megfelelő bébiszittert.Én egyetemen akarok Magyarországon majd tanulni,de azt csak szeptembertől tudom elkezdeni,így lenne egy csomó időm,amit nem tudom,mivel töltenék.
Szerintetek ésszerű lenne maradnom? Vagy ti hogy cselekednétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!