Ti mikor döntenétek úgy, hogy otthagyjátok a munkahelyeteket?
Ha van megtakarításod, és megteheted, akkor érdemes. A szabadidődben megtanulhatsz valami olyasmit, amivel jobb pozícióra is alkalmas leszel. Viszont ha családod van, akkor nem érdemes kockáztatni. Én akkor döntöttem így, amikor a baráti munkaviszonyból erős kihasználás lett, és a vezetőség jellemtelen hozzáállása sértette az önérzetemet.
Én nem bántam meg az otthagyást, azóta EV lettem.
Én az előző munkahelyemet akkor hagytam ott mikor jóval kevesebb fizetésért kellett volna ugyanazt a munkát végeznem (új tulaja lett a cégnek aki így akart spórolni...). Amit előtte is utáltam, csak a jó fizetés miatt csináltam.
3 hónapig voltam munkanélküli, de megérte mert most olyan munkám van amit szeretek csinálni.
Persze ha lett volna családom, vagy egyedül éltem volna akkor nem lépem meg úgy, hogy nincs másik lehetőség.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!