Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti, hogy döntenétek az én...

Ti, hogy döntenétek az én helyembe?

Figyelt kérdés

Idén nem jelentkeztem felsőoktatásba. Ezt nem akarom kifejteni legyen elég az, hogy családi okok.

Én most szakközépbe járok tehát maradhatnék a sulimban 1 évet /ha nem jelentkeznek olyanok akiknek nincs előképzettségük és meg van a 15 fő/ Én innen szabadulnék legszivesebben. /nem bírok itt sok mindenkit elviselni volt akiket felpofoztam és vannak most is olyanok akiket legszivesebben felpofoznék még/

A szomszéd városba kellene bejárnom egy szakközépiskolába. Beszéltem az igazgatóval. Ő annyit mondott, hogy ha indul /ami szinte 100%/ és átakarok menni közgéből különbözetit kell tennem mert azt nem tanultam ők meg igen. /valamilyen szinten kötődik a szakmához nekünk 5.ben lenne/

Nem tudom, hogy így érettségi után megéri e bevállalni. /lehet, hogy elegem lesz egy kicsit a könyvekből nyáron mikor levizsgáztam nem tudom mennyire terhelne le stb/

2013. márc. 20. 15:29
 1/4 dani900 ***** válasza:

Ha tudod, hogy mit szeretnél, de az a nehezebbik út, akkor inkább mész a könnyebb úton, mert az annyira nem megterhelő?

Képes vagy dolgozni a boldogságodért, vagy lazsálsz, hogy boldogtalan légy?

Mindössze ennyit kell eldöntened.

2013. márc. 20. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom őszíntén, hogy te hogy viselnéd de szerintem te se bírnád elviselni mikor mindennap azt hallod 10 órán keresztül, hogy valaki a füledbe nyiválkol
2013. márc. 24. 13:59
 3/4 dani900 ***** válasza:

Meg akarod oldani a problémát, vagy nem?

Miért velem foglalkozol? Nekem mindegy mit csinálsz, hidd el, nekem nem kell bizonygatnod semmit, a te életed, tiéd a felelősség.

Én maximum segíteni tudok, annak aki szeretné, és hagyja is, nem pedig visszatámad sértettségből.

Nem szándékom senkibe sem belerúgni, azért vagyok néha durva, mert sokszor csak ezzel tudom felnyitni az emberek szemét bizonyos dolgokban.

2013. márc. 24. 20:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Meg akarod oldani a problémát, vagy nem?

Nem gondolod, hogy próbáltam kezelni az gyet. Próbáltam kedves lenni hozzá. Próbáltam barátkozni vele. Ezt az egészet a 4 év alatt rohadt sokat. Nem megy.

Miért velem foglalkozol? Mert más nem írt?

2013. márc. 25. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!