Névváltoztatás, melyik nevet?
Figyelt kérdés
Elizabeth, Dalma, Henriett. Melyik tetszik nektek jobban? Én ezen a hármon gondolkodtam.2010. jan. 21. 10:22
1/35 anonim 

válasza:

Elizabeth, de mi a mostani neved?
3/35 anonim 

válasza:

2. vagyok: Miért változtatod meg?
7/35 A kérdező kommentje:
a mostani nevem gertrúd, amit utálok, ezért megváltoztatom. nekem is az elizabeth tetszik a legjobban :) szerintem az lesz
2010. jan. 21. 10:45
9/35 anonim 

válasza:

Én sem szeretem a nevem, csak becézve. Ettől függetlenül nem változtatnám meg, szerintem nem véletlenül adták nekem ezt a szüleim.
Egyébként önmagában egyik név sem tetszik igazán, ha ismernélek (meg tudnám a vezetékneved), akkor jobban tudnék választani.
10/35 anonim 

válasza:

Bocsi,de az elizabeth magyarul erzsébet,szerintem csak akkor válaszd azt,ha az erzsébet is tetszik,mert úgyis mindenki "erzsi"-ként fog megjegyezni.
Inkább a Dalmát választanám,bár ezek a nevek szerintem szörnyűek.Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!