Mit gondoltok egy 186 cm magas lányról? Nem túl magas?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és kicsit zavar a magasságom. A legtöbb fiú, meg lány jóval alacsonyabb nálam, és úgy vettem észre, hogy a fiúk kevésbé szívesen ismerkednek ilyen magasságú lányokkal. Nyilván nem tehetek semmit ellene,igyekszem megbarátkozni vele, és előnyösebb ruhákat választani, kihangsúlyozni a magasságomat. Szerintetek ciki, ha valaki ennyi idősen ilyen magas?2014. aug. 26. 22:00
11/12 anonim válasza:
Bocs a bunkó válaszért, de ha túl magas lenne, tudnál ellene tenni? nem.
12/12 anonim válasza:
Én 6-os vagyok általánosban, de már így is 174 cm. Persze majdnem mindenkinél magasabb,de jól érzem így magam. Szerintem a te magasságoddal sincs semmi baj. Habár pár év múlva majd rá jövök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!