Mit gondoltok arról, hogy sok alacsony lány magas fiúkkal kezd?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok 190+ és kicsit zavar, hogy mindig a nálam 20-30cm-rel alacsonyabb lányok találnak meg. Rendben, hogy az alacsony lányok aranyosak de egy 150-160centis lány miért nem elégszik meg egy átlag magasságú sráccal? Megkérdeztem pár ismerősömet akik azt mondták, hogy azért van ez mert egy magas fiú mellett jobban biztonságban érzik magukat. De ehhez miért kell egy kolosszus? :D2014. jún. 23. 19:00
1/10 anonim válasza:
Ilyenek ezek akiknek talaj menti fagyban deres a hajuk ők ilyet keresnek de elég idétlnül néznek ki.
2/10 anonim válasza:
Hát épp ez az... A magasakat könnyebb kiütni, mert úgy kidőlnek, mint egy fa.
Amúgy fogalmam sincs, én azon lepődtem meg, hogy van egy lányismerősöm, és egyik koncerten összefutottunk velük, erre a faszija majdnem másfél fejjel kisebb nála. Mondjuk többször találkoztam már ilyennel, de valahogy engem mégis jobban megdöbbent.
3/10 anonim válasza:
Ők felnéznek rád :-D Most ezt úgy adod elő mintha zaklatnának a törpék :-D
4/10 anonim válasza:
"A magasakat könnyebb kiütni, mert úgy kidőlnek, mint egy fa."
Ezt az alacsonyak találták ki. :D
5/10 anonim válasza:
Én is az ilyen fiúkat kedvelem, 160 létemre. Mert mellettük felhúzhatom az imádott 10-15 centis sarkú cipőimet. ;)
7/10 A kérdező kommentje:
160+15 is csak 175. Ehhez még mindig nem kell egy 190centis pasi. Nem nagy kitolás ez a magas lányokkal szemben? :D
2014. jún. 23. 19:18
8/10 anonim válasza:
Most komolyan, nem mindegy, hogy kinek ki tetszik? Komolyan centikkel kell mérni, hogy ki kihez illik? Ez olyan, mintha megmérnéd milyen széles a vádlid, és csak olyan csajjal kezdenél, akinek szigorúan 4 centivel keskenyebb. A szerelmet nem cetnibe mérik. És nem nem kitolás a magas lányokkal szemben. Én is voltam már nálam alacsonyabb sráccal, meg 190-el is. Ilyen a vonzalom :D
9/10 anonim válasza:
A kérdező egy szóval nem mondta, hogy a szerelmet centiben mérik :P Mondjuk azzal a lánnyal szemben aki 185-190 vagy magasabb igenis kitolás valamilyen szinten. Nem sok fiú van aki kikezd az ilyen magas lányokkal.
10/10 anonim válasza:
Én is magasabb sráccal (185-7 cm) vagyok úgy, hogy alulról súrolom a 160 centit, de nem direkt magas srácokkal kezdtem sosem, és alacsonyabb srácok is jöttek már be nekem. De megértem azokat, akik magasat keresnek (azért tényleg benne van pszichésen ez a biztonságkeresés, meg nem is kell kicentizniük,hogy hány centi magas cipőt vehetnek fel úgy, hogy ne magasodjanak a másik fölé), és nem értem, miért kellene megelégedniük vmivel, ha nekik más jön be. Ha téged ez zavar, koptasd le őket, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!