Magas lányok, ti mit gondoltok az alacsony fiúkról? Lenézitek, megvetitek őket?
nem, csak nem akarok velük összejönni. (de most nem az alacsony, hanem az összes alacsonyABB férfira gondolok.)
180 cm vagyok amúgy.
Kicsit eltekintve a szerelem témától:
Az én környezetemben a magas emberek általában lenézik az alacsony embereket, én is alacsony vagyok, tapasztaltam :)
Emiatt sajnos alapból passzívabb vagyok egy magas emberrel szemben, általában nagyképűbbek.
Persze félreértés ne essék, ez csak az én személyes tapasztalatom :)
Azt gondolom, hogy pont olyan emberek, mint a magasabbak. :-)
Miért néznék le bárkit a testmagassága miatt?
Ami a párválasztást illeti, nekem tetszik, ha egy férfi magasabb nálam, de az sem zavarna, ha a Párom valamivel alacsonyabb lenne nálam, sőt volt is olyan az életemben, hogy vonzódtam olyan férfihoz, aki nálam alacsonyabb volt.
De úgy vettem észre, hogy a férfiakat ez sokkal jobban zavarja az ismerkedésnél, mint fordítva.
Én már éreztem többször is, hogy valaki, akivel szimpatikusak voltunk egymásnak, olyan szemmel méregetett, mint aki azt próbálja belőni, hogy mennyivel lehetek nála magasabb, meg egyszer volt is, aki nem sokkal bemutatkozás után humoros formában meg is kérdezte.
Az egyik legjobb barátnőm 12 centivel magasabb a férjénél, egyiküket sem zavarja. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!