Mit csináljak? Tudok ezen változtatni vagy már késő?
Szerintem szállj ki ebből a kapcsolatból. Először. Mi az, hogy "nem engedett el". Megmondod neki, hogy nem szeretnéd folytatni, és nem találkozol vele többet. Nincs olyan, hogy nem enged el, csak neked kell elég erősnek lenned hozzá.
Azután tedd rendbe magad. Azért nyom el mindenki, mert ugyanazt a hibát követed el mindig, mert hagyod magad elnyomni. Egy párkapcsolat mellett is lehetnek céljaid, lehet magánéleted, nem kell mindig vele lenned, vannak dolgok (pl. a saját életed), amikben te döntesz.
Gondolkodj el azon, hogy mi az, ami miatt mindig ugyanaz a helyzet áll be. Tedd magad rendbe belül. És ne akarj párt magadnak egy ideig. Tudom, hogy őt sem akartad, csak megszeretted. De ha a jövőben is lesz ilyen, és még nem állsz rá készen, akkor is megteheted, hogy randiztok, találkozgattok, de nem "jártok". Ezt tudatosítani kell benne is. Mert akkor nem fog tudni elnyomni, és te is rájössz, hogy mit is akarsz valójában a másiktól. És egy idő után érezni fogod, hogy na most itt az ideje, hogy komolyra forduljon a dolog, vagy itt az ideje, hogy továbbállj.
teljesen igazatok van gondolokoztam már ezeken a doplgokon.
az h nem enged el annyit tesz hogy addig el nem mozdul mellőlem amig vele nem maradok ha kell az ajtónk előtt éjszakázik.ez pedig elég gáz dolog akármerre megyek utánamm jön. mert szeret
Most ezt elolvasva kicsit változtatok (második vagyok). Már csak ezért is hagyd el. Hellinger mondta, hogy ha valaki azzal fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, ha elhagyod, az egyetlen lehetőséged, hogy tényleg elhagyod.
Ez a helyzet ugyanilyen. Ez már nem egészséges. Ki kell szállnod ebből a kapcsolatból. Nem maradhatsz vele csak ezért. Ha kell álljon az ajtód előtt. Amíg nem tud betörni, bejutni hozzád, addig nincs gond. Ha nagyon vészes, kérj meg az első hónapokban valakit, hogy "vigyázzon" rád. Vigyen el dolgozni, menjen, érted, vigyen haza, legyen ott éjjel, ha esetleg megpróbál betörni, stb. Ilyen nincs, hogy nem lehet elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!