Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki győzne szerinted: Ríviai...

Ki győzne szerinted: Ríviai Geralt vagy Ezio Auditore?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ez a 2 főhős éppen egy sűrű erdő közepén fényes nappal szeretné megölni az ellenfelét(egymást) szabadon választott KÖZELHARCI fegyver(ek)el.Semmi turbó csak a vas meg az ész használható. Szerinted ki jönne ki győztesen? Lehetőleg érvelj mellette :D

#Ezio #Witcher #The Witcher 2 #Ezio Auditore #The Witcher 3 #Assassin’s Creed #Geralt vs Ezio #witcher vs assassin's creed
2014. júl. 29. 19:04
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ja, csak kedvből öli le a fél világot xD akkor nem bérelik fel hanem ingyen megy megölni, ha így jobban tetszik :D
2014. aug. 2. 18:36
 22/36 anonim ***** válasza:
Vagy ha Triss megkéri Geraltot, hogy vigye el neki az Éden Almáját, Ezio meg meg akarja védeni és félreértik egymást. Csak az a gond, hogy az Alma technológián alapul, nem mágián. De Kalkstein biztos örülne neki. XD
2014. aug. 2. 20:12
 23/36 A kérdező kommentje:
Vagy Ezio rámozdul Trissre Geralt meg nyakoncsapja óvatosan :D
2014. aug. 2. 20:27
 24/36 Sterling450 válasza:

Szerintem döntetlen lenne (van Ezionak is olyan páncélja ami kis közelítéssel halhatatlanná teszi (nem fog rajta a kard)

míg, hogyha a vaják a főzetek illetve jelek nélkül indul a csatába akkor döntetlen lenne.

2014. aug. 26. 13:06
 25/36 A kérdező kommentje:
Persze döntetlen :D 11-esekkel fejezik be, nem? xD
2014. aug. 26. 20:24
 26/36 Sterling450 válasza:
Persze! Miután a 11-esekkel még mindig döntetlen lenne az eredmény akkor jön a kő-papír-olló!
2014. aug. 26. 23:12
 27/36 A kérdező kommentje:
Vagy fej vagy írás esetleg.
2014. aug. 29. 21:21
 28/36 Sterling450 válasza:
Az is lehetséges
2014. aug. 30. 21:19
 29/36 anonim válasza:
Szerintem Geralt győzne :D bár nem tagadom a The Witcher kedvenc játékom és könyvem is, de Eziot is csípem :D Szerintem azért Geralt, mert már előttem is megírták, hogy a reflexeit nem tudja kikapcsolni :D meg a tapasztalat is sokat nyom ám :D
2014. okt. 22. 07:44
 30/36 anonim ***** válasza:

Sráácok :D Nézzétek meg a witcher 3 trailerét, amelyikben megmenti a nőt... Szerintem egyértelmű ki nyerne. Ezio meg sem tudná közelíteni, mert mágiával eltaszítaná, mint a rá támadó katonát is. Amúgy imádom Ezio-t nagy kedvencem, most olvasom az assacreed könyvet.

Ha az általad felsorolt körülményeket vesszük akkor is Geralt. Azért van pár év a háta mögött, kiskora óta edzették, witcher pedig nem akárkiből lehet, rengetegen nem élték túl, vagy ha alkalmasak is lettek volna, volt, hogy a szemátalakulásnál megvakultak. Kiskorában csomó méreggel tömték, hogy felnőtt korára már a nagy dózisra is immunis legyen... :D

2014. okt. 25. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!