Ezio Auditore vagyok Firenzéből, vannak bérgyilkosok ebben az országban?
Dehogyis! Ha jobban meggondolom, engem ugye csak a pénz hajt. Nincsenek a listámon ugyan az említett személyek, de ha jól tudom, te mindig ott lépsz közbe, ahol az emberek szabad akaratát korlátozzák.
Van néhány küldetésem:
-likvidálj 12 TEK-est az országházban 2 perc alatt.
-vesztegesd meg Matolcsy-t, hogy felmondjon a posztjáról
-likvidáld Hoffmann Rózsát, anélkül, hogy észrevennének (ha ez nem teljesül, újra kell kezdened a küldetést)
-ha van időd, látogass el Budapest szutykosabb bugyraiba, és szabadíts fel néhány civilt, akik az ország sötétbarna gyöngyszemeinek zaklatása alatt állnak, de ez nem szükséges a fő küldetés kivitelezéséhez;
-kifingathatod Orbán Viki bácsit, de lelövöm előre a poént: miután kinyírsz 3 tucat őrt, egy interaktív szkript során megpróbálhatsz végezni vele, sikertelenül, mivel a következő részben még szerepelni fog.
Hihetetlen, bejárható, valósághű városokkal, mint: Miskolc, Debrecen, Szeged és természetesen Budapest!
Opcionális mellékküldetések:
-Szabadíts meg 50 állompolgárt az afromagyarok zaklatásától!
Jutalom:Pillangókés feloldva a fegyverboltokban
-Tépj le 25 DK választási plakátot!
Jutalom:Fletó szemüvege
-Shop Quest:vegyülj el a Józsefvárosi piacon és derìtsd ki kik lopjàk a Habidas tornacipőket.Ha megvannak verd le őket 2 perc alatt mielőtt befutva rokonsàg.
Jutalom:boxer
-A Sas végveszélyben: Lezuhantál Leonardo repülőjével az Avas közepén.Juss ki élve!
Igen,vannak itt bérgyilkosok.
Én is az vagyok..............................
Templomos nagy mester az Orbán Viktor.
Itt a listád fratello:
Matolcsy
Hoffman R.
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!