Léteznek bérgyilkosok?
Á, Frei nem kamuzott! :) De tényleg! :)
Csak megvezették azzal az ukrán jómunkásemberrel!
:D
frei nem kamuzott, csak jégre ment :)
amúgy szerintem:
"amíg lószar van, addig legyek is vannak" - azaz, ha van igény egy szolgáltatásra, akkor van rá szolgáltató is...
Persze hogy léteznek. De nem biztos hogy mindegyik kopasz, vonalkóddal a tarkóján :) És szerintem a modern bérgyilkosok nem lövöldöznek rambó-módra.
Bár szerintem a Frei elég rossz példa, mert csúnyán bebukott vele, de valószínűleg az Aranykéz utcai robbanás sem véletlenül következett be, akkor ott a Fenyő gyilkosság, csak hogy magyar példákat említsek. De az ellenzéki ruszki újságírók is halnak rendesen, de nem végelgyengülésben, és a piacon elég nehéz uránnal dúsított paprikát beszerezni, szerintem valaki direkt "sugározta" be őket. De az ukrán miniszterelnök is épphogy megúszta. Példákat lehet sorolni.
léteznek!
Japánban például még mindig előfordulnak olyanok, hogy gazdag emberek nem egy egyszerű szóváltással intéznek vitát, hanem a kérdésedben leírt módon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!