Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki győzne szerinted: Ríviai...

Ki győzne szerinted: Ríviai Geralt vagy Ezio Auditore?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy ez a 2 főhős éppen egy sűrű erdő közepén fényes nappal szeretné megölni az ellenfelét(egymást) szabadon választott KÖZELHARCI fegyver(ek)el.Semmi turbó csak a vas meg az ész használható. Szerinted ki jönne ki győztesen? Lehetőleg érvelj mellette :D

#Ezio #Witcher #The Witcher 2 #Ezio Auditore #The Witcher 3 #Assassin’s Creed #Geralt vs Ezio #witcher vs assassin's creed
2014. júl. 29. 19:04
1 2 3 4
 11/36 Tyrion Lannister válasza:
100%

1. Geralt egészen kiskorától kezdve tanult a witcher iskolában,mert elragadták a szüleitől.

2. A mágikus jelek amiket tud használni.

3. Főzetek.

4. Szintén van dobókése,mérge,bombája,csapdája,2 féle kardja (ezüst és acél ugyebár).

Összegzés: Akármennyire tisztelem Ezio képességeit és imádom a történetét (ahogy Geraltét is) szerintem Geralt győzne. Még akkor is ha (ahogy írtad kedves kérdező) nem használható turbó.

2014. aug. 2. 07:54
 12/36 anonim ***** válasza:
viszont ezio tud lefegyverezni szóval fegyver nélkül az ellenfél nem sokat ér
2014. aug. 2. 10:23
 13/36 anonim ***** válasza:
Á azt kétlem, hogy Ezio lefegyverezné Geraltot. De ha sikerülne is neki, kétszer kéne megtennie, mivel Geralt ezüstkardot is használ. De ha sikerül neki mégegyszer, még akkor is ott a tőr és ha azt is elveszítené, akkor a reflexei miatt még mindig előnyben lenne. Amúgy érdekes az elgondolás, mert ha meg akarnák ölni egymást, akkor nem szemtől szemben harcolnának és nem fognák vissza magukat.
2014. aug. 2. 10:50
 14/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és az utolsó előttinek írom: Amennyiben nem hiszed, nézd meg a The Witcher 3 Killing Monsters trailerét! :)
2014. aug. 2. 10:52
 15/36 A kérdező kommentje:
Arra, hogy nem szemtől szemben harcolnának én azt mondom, hogy Geralt nem a bokorba bújós fajta, hanem szemtől szembe odaáll az ember elé, Ezionak pedig igencsak össze kéne szednie magát ha egy witcher elől szeretne bujkálni és lesből megölni.
2014. aug. 2. 15:47
 16/36 anonim ***** válasza:
Nem menne neki. Főleg azért, mert Geralt a lopakodásra specializálódott Mókusokat is kiszúrta.
2014. aug. 2. 15:50
 17/36 A kérdező kommentje:
Igen ezt valószínűnek tartom és ezért gondolom, hogy valahogy így nézne ki a dolog, esetleg még elgondoltam egy olyan sztorit amiben Eziot bérelik fel egy királygyilkosságra és úgy akadnak össze :D
2014. aug. 2. 15:57
 18/36 anonim ***** válasza:
Ez nem így mükszik. :D A tévhittel ellentétben Ezio és a többi asszaszin nem bérgyilkos. :)
2014. aug. 2. 16:33
 19/36 A kérdező kommentje:
Az assassin szó orgyilkost jelent egyébként, de értem amire célzol
2014. aug. 2. 17:22
 20/36 anonim ***** válasza:
De akkor sem bérgyilkos. Nem mindegy. :)
2014. aug. 2. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!