Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó nőnek lenni?

Miért jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Kérem indokolják is meg válaszukat.
2008. aug. 4. 11:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%
Én csak magamról tudok nyilatkozni. Szerintem azért jó nőnek lenni mert, mi hordjuk ki a babánkat. Nem tudok elképzelni annál jobbat mint hogy 40 hétig a hasadban hordod azt akit a világon a legjobban szeretsz. Valamint az a pillanat amikor először a mellére teszik a nőnek a babát, a férfiak ezt nem élhetik meg. Persze emellet még sok mindenben jobb nekünk, de nekem ez a legfontosabb
2008. aug. 4. 11:43
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Igaz, még nem szültem, de szerintem a világ csodája, de azt leszámiítva SZAR nőnek lenni.
2008. aug. 4. 11:52
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Én kifejezetten utálok nőnek lenni, úgy érzem a pasiknak sokkal könnyebb dolguk van a világban, a szülés is inkább taszít mint vonz. Szóval ha választhatnék biztos pasi lennék inkább.
2008. aug. 4. 12:24
 4/26 anonim ***** válasza:
40%

Két szó: Johnny Depp

:D

2008. aug. 4. 13:26
 5/26 anonim ***** válasza:
43%
Sorozatorgazmus. Kell több?
2008. aug. 4. 13:26
 6/26 anonim ***** válasza:
76%

Jó kérdés :)

Ha az utcán meglátok egy jó pasit, nem lesz szűk a nadrágom. Nem számít halálos betegségnek egy nátha. Megölelhetem a barátnőimet anélkül hogy azt hinnék meleg vagyok. Ha meleg lennék, simán sétálhatnék a barátnőmmel kézenfogva, anélkül hogy bárki rájönne. Ha nincs kedvem a számítóggéppel, kocsival vacakolni, csak el kell hitetnem egy férfival hogy mennyivel jobban ért hozzá nálam és máris megcsinálja helyettem. Ha rosszkedvű vagyok, mások előtt is sírhatok anélkül hogy puhánynak tartanának. A női orgazmus hossza nem másodpercekben mérhető. Ha nem akarok szexelni, hivatkozhatok "női bajokra", és ugyanez érvényes akkor is ha lógok a suliból vagy melóhelyről. Ihatok színes, gyümölcsös koktélokat még a haverokkal is, nem csak sört és töményet. Havonta kétszer lehetek kurva. Ha megcsalom a barátomat, érzelmileg elhanyagoltnak tartanak, ellenben a pasit ugyanezért piszok disznónak. Bármilyenre festhetem a hajam. Sminkelhetek anélkül hogy melegnek vagy EMOnak néznének. Ha pocsék a kaja a vendégségben, elég pár falatot ennem és fogyókúrára hivatkozhatok. Bármikor felvesznek ha stoppolok. A sliccem nem csíp be semmit. Nem bánom meg ha kilyukasztom a fülem. A rúzsnyom színéből tudom melyik az én poharam. Ha sötét vagyok, aranyosnak találják. Ha megdícsérjük a kolegák külselyét, nem hiszik hogy szexuális zaklatás történt. Ha szexelek, tudom hogy a pasi nem játszotta meg az orgazmust.

Elsőre ennyi jutott eszembe :)

2008. aug. 4. 14:55
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Legalább mi nem vagyunk ütődöttek...:)

De az első válaszoló elég furán értékeli a dolgokat...Nincs is jobb dolog, mint hetekig össze-vissza hányni magad, majd széthízni az összes ruhád, elveszteni a hajlékonyságod, csontritkulást kapni, az alakod tönkremenése, a hugyhójagod belülről való rugdosása, a bokád örökös fájlalása, a késöbb megjelenő terhességi csíkok, majd az a kibaszott fájdalom a szülésnél...

Legyünk realisták! Ez egyáltalán nem jó, pesze amikor megvan a gyerek ami tényleg remek dolog, leszámítva a hajnali 2-kor való ordítást, a bűzlő pelenkákat, a folyamatos, mosást, mosogatást, a tehetetlenséget amikor ordít, a melbimbód szétharabdálását...szóval ha ezeket nem vesszük figyelembe akkor tényleg jó. Őszinte legyek ezt az örömöt átengedném a férfiaknak, aztán amikor megszülték majd én babáznék, vele munka után, ő meg a szülés után döglődés közben szoptatná, tisztába tenné...

Szóval szerettem volna épkézláb indokot arra, hogy miért jó nőnek lenni, de most, hogy elgondolkodtam, csak annyira jutottam, hogy nőnek lenni rabság...Talán azért mert, Éva vitte Ádámnak az almát és nem fordítva...

Na azért egy jó dolog mégis van, mi hordhatunk, szoknyát nadrágot, inget, polót, blúzt...szóval férfi és női ruhákat egyaránt...Mi megjelenhetünk egy férfiingben, de egy pasas nem mászkálhat spagettipántos rózsaszín topban bármilyen hőség is legyen...

2008. aug. 4. 16:08
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Aki azt írta, hogy havonta kétszer lehet kurva, az fejtse már ki jobban, hogy mit ért ez alatt. Szerintem nem jó kurvának lenni. Továbbá, ha megcsalja a barátját nem mindenki fogja elhanyagoltnak tekinteni, lesz aki simán lekurvázza.
2008. aug. 4. 16:21
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

a 16:08-as nak üzenem (nem szültem) De megbántad, hogy életet adtál egy gyermeknek? Hisz kárpótlásul ott egy gyönyörő kisbaba. Mannyien mit nem adnának, hogyha átélhetnék a szerinted szörnyű baklövésnek kikiáltott terhességet, és gyermekáldást.

Amugy NEM jó nönek lenni: Mert egy évben egyszer legalább egy vad idegen a vaginádban matat szétett lábakkal. ömlik a vér napokig, Amíg a férfiak élveznek az első sexben, a partnerüknek fáj, vérzik, nyom. Nem aranyosnak találnak ha sötét vagy, hanem egy szabad és hülye puncinak, a pasikat nem de a nőket/lányokat erőszakolják meg az utcán, Ha nincs a pasiknak haverjuk, a farkukkal beszélhetnek, a nők ha összevesznek a barátnőjükkel tönkremegy az egész világ. A nőktől várják el a tiszta lakást, jó kaját napi 3*. Frissen mosott ruhákat. És ha rossz a gyerek elvan kényeztetve, de arra nem gondolnak a pasik, hogy talán ők is tehetnek róla.

2008. aug. 5. 08:14
 10/26 anonim ***** válasza:
44%
Mert nem örülnék, ha állandóan csak a szexen járna az agyam, meg mindne nap nézhetek ki máshogy, csak a sminket kell megváltoztatni:D Lehet 4féle színű a hajam, horhatok rengeteg ékszert...A szülésről pedig annyit, h nem kötelező...
2008. aug. 5. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!