Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MÉrt jó nőnek lenni?

MÉrt jó nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Szeretném szeretni magamat. El akarom fogadni magamat. És azt is hogy nő vagyok. Szeretném szeretni azt, hogy én nő vagyok!!!!!!! 14/L De eddig ez nem sikerült, mert úgy érzem a pasiknak könnyebb. Szeretném szeretni azt, hogy nekem puncim van. És minden gyönyört szeretnék szeretni. Hogy csináljam????
2010. aug. 8. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nőnek lenni jó, mert meg van a képességünk arra, hogy kifejezzük, amit érzünk, amin éppen keresztülmegyünk. Képesek vagyunk nagyon szeretni és mindent feláldozni a szeretett személyért. Egy nő akkor igazán boldog, ha adni tudja önmagát. Tudunk gyengédek és gyengék lenni, mikor mi szükséges. Oltalmazunk, és hagyjuk, hogy oltalmazzanak. Csodálkozunk, és hagyjuk, hogy csodáljanak. Széppé, élhetővé tudjuk tenni a környezetünket. Megérzünk olyan dolgokat, amik talán első látásra nem nyilvánvalóak, mégis kétségtelenül tudjuk, hogy igazunk van. Odafigyelünk olyan apró részletekre is, amik felett a férfiak tekintete elsiklik. Képesek vagyunk meghallgatni a másikat, és mélyen együtt érezni vele. Tudunk megbocsátani, mert a szeretett személy fontosabb, mint a saját sérelmeink.
2010. aug. 8. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Attól h a fiuk azt éreztetik h egy nőn csak a puncit lehet szeretni, attól neked még nem csak azt kell. Előző

Am 19/F

2010. aug. 8. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok emos!!!
2010. aug. 8. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

miért lennél emós?? nem értem? és azt sem h az első válaszadó fiú vagy lány mert a másogikba azt írta"előző am 19/F"...

lány vagyok és szeretek lány lenni...igaz eleinte én is azt gondoltam h milyen nehéz nekünk és milyen könnyű a fiúknak...-.-

de az első válaszban mndent elolvashatsz amit én is gondolok....egyetértek vele...

2010. aug. 15. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Jah fiu vagyok, csak másoltam a szöveget:D
2010. aug. 15. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!