Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minek jobb lenni, férfinak...

Minek jobb lenni, férfinak vagy nőnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Én férfi vagyok, és nem szeretnék nő lenni. A férfiak foglalkoznak a komoly dolgokkal.
2009. aug. 20. 21:13
 2/8 anonim ***** válasza:
én nő vagyok,de én meg férfi nem szeretnék lenni xd
2009. aug. 20. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfinak, mert hím soviniszta világban élünk.
2009. aug. 20. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és férfi szeretnék lenni. Nincs havi bajuk, nem nekik kell szülni, stb.
2009. aug. 21. 09:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de szívesebben lennék férfi.
2009. aug. 22. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja én is szívesebben lennék férfi
2009. aug. 25. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Annak jó lenni, aminek születtünk, embernek. :)
2009. okt. 19. 12:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Haha, LOL , tudjátok mi a bajotok ?

Az, hogy a férfiak elhitetik minden szarról amit csinálnak, hogy stimmel és rajtuk még a súlyfelesleg is " cuki " , meg egyéb badarságok. Mert nekik " minden rossz jobban áll, mint egy nőnek " és amit egy nőnek " nem szabad ", azt egy férfinak " igen "

Nos, köszöntelek titeket a 21. században : a 7 pecsétes titok az, hogy az ember ne szégyelje nőként amit csinál, ne szégyelje ha kicsit többet iszik, ne szégyelje ha kicsit gyarapodnak a kilók, ne szégyelje ha TELJESEN más a többitől, mert sokan lesznek akik ezért fogják tisztelni őket.

Aki szivesebben lenne férfi az biztos már 1x- 2x megjárt olyan helyzeteket, amelyekben azt hitte, hogy " úú de cikin sült el , bezzeg ha egy srác csinálta volna ezt ...", ez kicsit hülyeség nem ? Az emberek valójában nem azt nézik, hogy TE milyen hülyeséget csináltál, hanem hogy te miről gondolod, hogy hülyeség volt. Minek egy egész élet amely lemondásokon, megtorpanásokon, önsanyargatásokon meg egyebeken alapszik, amikor fogalmunk sincs a tömeg pszichologiáról ?

Az igazság az, hogy bár 100 emberből 100 nem hiszi el, de valójában a világ úgy reagál ránk, ahogy mi azt megengedjük és aki tele van komplexusokkal azt a világ jól lefogja tácsolni. Ennyi

2010. jan. 16. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!