Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak vagy nőnek jobb lenni?
Figyelt kérdés
Érveket is ha lehet:)2011. szept. 18. 20:08
2/28 anonim válasza:
Férfinak, mert akkor lehet csajunk :D
3/28 anonim válasza:
Szerintem Ha jól nézel ki akkor mindegy hogy csaj vagy pasinak jobb. a ronda vagy akkor meg mindkettőnek szar:S
4/28 anonim válasza:
Ha átlagos életet veszek figyelembe,akkor szerintem férfinak jobb lenni.
6/28 anonim válasza:
Nő vagyok de ez egyértelmű hogy a férfiaknak sok mindenben jobb.Mert a nőknek megjön havonta,ők szűlik a gyereket,főznek stb...
7/28 anonim válasza:
20:39-es kösz-.-" Most minden próblémától mentesek vagyunk? Könnyű szülésre fogni. a főzés meg mióta tragédia??-.-" Gyere és adok fel neked sokkal, de sokkal nehezebb feladatot amitől azt se fogod tudni, hogy nyeljél vagy köpjél:)
8/28 lockstock válasza:
Ezt igazából csak az tudná megmondani, aki már volt mindkettő sok-sok éven át. :)
9/28 anonim válasza:
"de sokkal nehezebb feladatot amitől azt se fogod tudni, hogy nyeljél vagy köpjél:)"
ejnye ez a sok orális utalás... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!