Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak vagy nőnek jobb lenni?

20:39!
A nők átlag 5 évvel tovább élnek, amikor menstruálnak akkor törlesztik :) <gonosz szmájli>

22:40
Csakis életmód kérdése, hogy ki él tovább.
Férfinak lenni sokkal jobb. Inkább meghalnék, minthogy nő legyek. :)

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45
menjen a bánat... ilyen emberekre nem pocsékolom én az időmet mit vered itt maradat??? ha?? ki a fas.zom mondta hogy a férfiaknak nincs semmi problémájuk?? én csak azokat soroltam fel ami miatt jobb a férfiaknak... szóval koccolj le rólam kiscsillag.
L19

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45
meg mi a fas.zt kell felháborodni?? akkor szüljél már meg te egy gyereket...

Ilyen szempontbol nem eletmod kerdese hogy ki el tovabb, pusztn csak genetika. Orvosilag bizonyitott hogy a nok tovabb elnek (x y kromoszomak aranya stb, utanna lehet nezni) ergo ha te leszel mr. Egeszseges eletmod es esz mondjuk 120 evet mert makker vagy es vegelgyengulesbe mesz el, akkor is ha no lennel akkor nem 120 evesen haltal voln meg hanem kb 125. Szval ennyi. En hetro ferfi vagyok de szeretem az eletet szval mar csak ezert is no lennek inkab es leszbikus persze :D
25/F

Elnezest a helyesirasi hibakert de telefonrol irtam. :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!