Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés
Érveket is ha lehet:)
2011. szept. 18. 20:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
férfinak jobb, nőnek pedig könnyebb! az érvekkel pedig tele a padlás...
2011. szept. 18. 21:08
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

20:39!

A nők átlag 5 évvel tovább élnek, amikor menstruálnak akkor törlesztik :) <gonosz szmájli>

2011. szept. 18. 22:40
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
A nő csak szétteszi a lábát és megkap mindent. A férfinek mindenért meg kell küzdenie. Tehát aki a küzdelmet szereti, az inkább férfi lenne, aki a könnyű életet az nő. A tunyulás miatt viszont gyakran elhíznak és csúnyák lesznek és az nem jó.
2011. szept. 18. 22:42
 14/28 anonim ***** válasza:

22:40

Csakis életmód kérdése, hogy ki él tovább.

Férfinak lenni sokkal jobb. Inkább meghalnék, minthogy nő legyek. :)

2011. szept. 18. 23:20
 15/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45

menjen a bánat... ilyen emberekre nem pocsékolom én az időmet mit vered itt maradat??? ha?? ki a fas.zom mondta hogy a férfiaknak nincs semmi problémájuk?? én csak azokat soroltam fel ami miatt jobb a férfiaknak... szóval koccolj le rólam kiscsillag.

L19

2011. szept. 19. 09:14
 16/28 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45

meg mi a fas.zt kell felháborodni?? akkor szüljél már meg te egy gyereket...

2011. szept. 19. 09:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Ez tény hogy a nőknek sokkal szarabb!! Baz.meg nem felháborodni kell.Inkább örülni neki.
2011. szept. 19. 09:17
 18/28 anonim ***** válasza:
41%
Hát az egészséges életmódot sokan elfelejthetikXD Na de kedves felháborodó inkább szülnék és egésznap gyesen otthon ülnék egésznap:) Nagyon keménynek érzed ezzel magad? Ismerek 3 gyerekes anyukát aki állandóan a tv előtt ül:S Kifőz, elmosogat azt csá. Apuka meg keményen dolgozik, hogy a család megéljen:) Amikor hazajön külföldről a férj akkor az anyuka mint egy hárpia. Azon veszekedik, hogy milyen lusta, nem csinál semmit mikor hazajön. Bagoly mondja verébnek:) Ha olyan szörnyű élete lenne egy nőnek ezt nem tudná megtenni!!:P Nem érdekel a felháborodásod, mert csak sírni tudsz:) Az ilyen nők semmit nem csinálnak csak sírnak és magyarázkodnak. Szóval ha neked ilyen tragédia a szülés akkor ne szülj. Hoppá a próblémád is megoldva ezzelXD Nos mi lesz, ha nem szülsz? Milyen újabb nehéz dolgod lesz? Főzés?o.O Én is tudok főzniXD Nagyon vagány csaj vagy:D
2011. szept. 19. 10:27
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen szempontbol nem eletmod kerdese hogy ki el tovabb, pusztn csak genetika. Orvosilag bizonyitott hogy a nok tovabb elnek (x y kromoszomak aranya stb, utanna lehet nezni) ergo ha te leszel mr. Egeszseges eletmod es esz mondjuk 120 evet mert makker vagy es vegelgyengulesbe mesz el, akkor is ha no lennel akkor nem 120 evesen haltal voln meg hanem kb 125. Szval ennyi. En hetro ferfi vagyok de szeretem az eletet szval mar csak ezert is no lennek inkab es leszbikus persze :D

25/F

2011. szept. 19. 11:59
 20/28 anonim ***** válasza:

Elnezest a helyesirasi hibakert de telefonrol irtam. :)

25/F

2011. szept. 19. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!