Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfinak vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés
Érveket is ha lehet:)
2011. szept. 18. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ezt értem és nem is vitatkozok ezel. A genetika az genetika, de.... Hiába élne egy nő akár száz évig, ha olyan ételeket eszik ami egészségtelen és kipurcan tőle. Én férfi vagyok és egészségesebben élek, mert még a zöldségeket és gyümölcsöket is saját kertből eszem míg más megveszi az agyon vegyszerezetett:) hát nem csupa méreg?:) A vegyszerek azok és ez nem genetika hanem kémia. Szóval én vennék mérget, hogy egy nő nálam tovább bírna élni;) Persze bármikor elüthet egy kamionXD Egyetértek a genetikai felfogásoddal és te a mérgek beviteléről?
2011. szept. 19. 13:14
 22/28 anonim ***** válasza:
21%

Igen ezzel egyet ertek de en ugy ertettem hogy ha te no lennel es ugyanigy csinalnad akkoris 5 evvel tovabb elnel mint igy hogy ferfi vagy. Pont a genetika miatt. Meg jobban pontositva ha te ferfi vagy egeszseges szerencses es miegymas es elsz mondjuk 95 evig utanna meghalsz vegelgyengulesben, akkor ugyanez csak mondjuk 100 eves korodban kovetkezne be ha no lennel.

25/F

2011. szept. 20. 12:19
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Hát pont, hogy a genetika miatt nem él tovább a nő!

Tény, hogyha a férfi és a nő ugyanúgy él, akkor ugyanakkor hal meg. (Szóval ha a férfi egy bizonyos módon él 95 évig, és ha a nő is ugyanúgy él, akkor a nő is 95 évesen fog meghalni!) Magyarul teljes mértékben csakis az életmódtól függ, hogy ki él tovább.

2011. szept. 20. 22:54
 24/28 anonim ***** válasza:

Ez nem igy van, de nem vitazom. :)

Google a baratod, nezz utanna ha nem hiszed.

2011. szept. 21. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:
41%

15:42

A tényekkel fölösleges is vitáznod. :)

Kitalálni bármit kilehet. Szinte bármibe belemagyaráznak bármit. Például ha a google egyik találata azt írja, hogy a gabonaköröket földönkívüliek csinálják, akkor az úgy is van?? Még mit nem?...

2011. szept. 21. 15:51
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

Mondtam, nem vitazom. Okos enged szamar szenved alapon. Tobbszor nem nezem meg ezt a kerdest mert latom nincs mar ertelme. :)

Tovabbi kellemes napot! ;)

2011. szept. 22. 11:28
 27/28 anonim ***** válasza:
37%

11:28

Én csak azt mondom, hogy nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Ezért nem jó ötlet, ha te okoskodsz. ;)

Így a 15:42-es válaszod semmisnek tekinthető, mert még mindig itt vagy és vitázol (téged idézve szenvedsz). :)

2011. szept. 22. 16:35
 28/28 anonim ***** válasza:
Mindketten nézve teljesen feleslegesen vitáztok. Az hal meg hamarabb akit elvisz a kaszás. Ha még nem esett le....
2011. szept. 22. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!