Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 35 hetes kismama vagyok!...

35 hetes kismama vagyok! 2hete beékelődött a baba feje, ez jelentheti azt hogy nem viszem végig? Boldog babavárást nektek!

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 11:02
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim válasza:
Szia!Én holnap azaz okt.8-àn megyek 6 hetes kontrollra.A mi fiúnk Istvàn és imàdjuk.Nagyon mozgékony baba és sajnos hasfàjós is:-(
2014. okt. 7. 12:55
 52/53 A kérdező kommentje:
Mi kedden voltunk vissza 6 hetesen és rendbe van minden szerencsére.Megtörtént az első együttlét is és hihetetlen de nem fájt :) Probáld meg az espumisant nekünk bevált :)
2014. okt. 9. 17:18
 53/53 anonim válasza:
Szia!Nálam is minden rendben volt.Ó a szex,mi már 2,5 hetesen pajzánkodtunk a férjemmel:) Igaz én császáros vagyok,de attól még a sebemre vigyázni kell,ami egyébként ragyogóan összeforrt,vékony hajszálvágás bugyivonal alatt.Vettem espumisant és jobb mint az infacol vagy köménytea,bár hisztizik a fiam így is,de nem elviselhetetlen mint előtte.
2014. okt. 9. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!