35 hetes kismama vagyok! 2hete beékelődött a baba feje,
ez jelentheti azt hogy nem viszem végig? Boldog
babavárást nektek!
21/53 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj,nekem is alig mozog.A nyákdugóm sem távozott még,tegnap este rendszertelen fájásaim voltak amit nem tudtam mire vélni mert feszített a méhem,nyomta a hólyagomat és elég kellemetlen volt.Ami engem leginkább aggaszt,hogy a baba megszületése után egy csomó hivatalos dolgot el kell intézni és a férjem fog a nevemben eljárni mint TGYÁS,családi pótlék,baba lakcím-és taj kártyája,egyszeri anyasági.Azt sem tudom hol áll a fejem, mit hogy intézzek.Te ezeket online fogod intézni vagy hogy?te nem aggódsz ezek miatt?És még a baba szobájában me lesznek megcsiszolva az ablak keretek,ajtó stb.még a költözésünk nyomai megvannak,ki kell pár dobozt pakolnom.Te jó ég és már napok,órák vannak hátra és tiszta káosz minden körülöttünk.Nálatok mi újság?
2014. aug. 16. 16:55
22/53 A kérdező kommentje:
Nekem ezeket a párom fogja intézni a hivatalba!Ma voltam Nst-n ,haza engedtek még!A nyákdugóm kezd kijönni a derekam fáj! És ha 20 szor nem pisilek szombat ota egy nap akkor egyszer se! Most neki álltam hogy gugolni kéne utánna olvastam van akinél bevált!Nagyon remélem hogy sikerül előcsalni a mazsimat :) Veletek mizujs ?
23/53 anonim válasza:
Szia!Nekem is gyakran kell pisilni menni, de inkább az inger van.Nekem nyákdugónak semmi nyoma :( az este fájt a derekam és ma este enyhe szurkás görcseim voltak, de semmi jele hogy a baba meg akar születni.Már szeretnék túl lenni rajta.Nálunk vannak vendégségben a sógornőmék a 2 gyerekkel, úgyhogy van program.Nem a legjobbkor jöttek, de ez van.Ma beszéltem a könyvelővel,minden oké a papírjaimmal-mert én egyéni vállalkozó vagyok-már csak a babót várjuk nagyon.
2014. aug. 18. 21:30
Én 37 hetes vagyok és ugyanúgy mozog mint elötte.
Az orvos mondta hogy figyeljem mozog-e de ezzel nincs baj.
Nekem "csak" 2 gondom van.
Az egyik a hasamon a bőr nagyon fáj.(gondolom reped)
A másik meg hogy Ott alul recseg-ropog.Az orvos szerint jó mert tágulok.De senki másnál nem olvastam ilyet. :(
2014. aug. 18. 21:46
25/53 anonim válasza:
Szia!Én vagyok a 23-as válaszoló meg a sokadik,mert a kérdezővel csak én váltottam eddig "párbeszédet".Nekem is recseg ott alul vagyis fáj a szeméremcsontom,ami azért van mert be van ékelődve a feje és nyomja a szülőcsatornát,szülésre van készülődve.Ezzel nincs semmi gond,ennek örülj.A repedezett bőrt lehet ápolni.Én a babylove termékekből a babyöl olajat használom,mindössze 999Ft-ba kerül és a DM-ben (is) lehet venni.Vannak még nagyon kedvező krémek,olajok és készítmények terhességi csíkok ellen,de ezeket az elejétől kezdve kellett volna használni és nem az utolsó 3 hétben.Nyílván genetika is, de sokat jelent a bőrápolás,mert ilyenkor reped,feszül a bőr.
2014. aug. 19. 12:55
Szia.nekem nem faj csak recseg-ropog.:)
Kremet hasznaltam\hasznalok kb a 20-ik hettol az avonosat :)
De koszi megnyugtattal,hogy nem csak nalam van ilyen :)
Ha mar be ekelodott a buksija akkor mennyi idom lehet meg?:)
Koszi a valaszod :)
2014. aug. 19. 13:53
27/53 anonim válasza:
Szia utolsó!Ha már 37.hétben vagy akkor bármikor megszülhetsz.A sógornőm az egyik gyermekét majdnem 1 hónappal előbb megszülte,míg a másikat 3 héttel előbb.Szóval bármikor jöhet,legyen összekészítve a kórházi csomagod hogy startolhass ha menni kell :) Én holnaputánra,azaz 21-ére vagyok kiírva,de még semmi rosszullét,fájás,a nyákdugóm sem távozott és a víz sem folyt el.Azt mondták múlt héten,ha szerda estig nem történik semmi, akkor a kiírás napján menjek el a szülészetre 10 és 11 között hogy felvegyék az adataimat és onnantól kezdve pedig már 2 naponta vizsgálnak vagy naponta ha szükséges.Ahhoz képest hogy túl fejlettnek ítélték meg a babát és azt mondták 1-2 héttel előbb jön úgy néz ki hogy túlhordom :( Már én is izgatott vagyok hogy még mindig nem jön...úgyhogy ne aggódj,ha elég fejlett és meg akar előbb születni akkor meg is fog és azt mondják tényleg könnyebb a szülés hogy recseg a szeméremcsont.Lehet hogy kipottyantod és alig vajúdsz.Azért ez a szülés is szerencse kérdése.Vannak akik nagyon könnyen átvészelik és vannak akik nagyon megszenvednek vele.
2014. aug. 19. 15:53
Húú nagyon köszönöm!
Már várom nagyon...de félek is :)Első baba lesz és eddig a vércsoportom leszámítva nyugodt terhességem volt.
Kész van minden.1-2 apróság hiányzik csak.De azokat is pótolom!Most már csak várnom kell :))
2014. aug. 19. 16:44
29/53 anonim válasza:
Nekem is első baba :) mi van a vércsoportoddal?Te is RH- vagy?Én igen,elég egyedi a negatív rh faktor, de ez van.Nekem is összességében jó terhességem van/volt.Az 1.trimeszter nem volt könnyű, de után végig aktív voltam.Június végéig dolgoztam is :)
2014. aug. 19. 16:53
Igen RH- vagyok a 30-ik hét körül adták be azt az injekciót.
Szerencsére semmi mellékhatása nem volt.Neked is beadták?
Na az 1. trimesztert én sem sírom vissza :D
Én is viszonylag aktív voltam és az is próbálok maradni,hála isten a baba is viszonylag aktiv.
Te hány hetes vagy most? :)
2014. aug. 19. 18:45
Kapcsolódó kérdések: