Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 35 hetes kismama vagyok!...

35 hetes kismama vagyok! 2hete beékelődött a baba feje, ez jelentheti azt hogy nem viszem végig? Boldog babavárást nektek!

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 11:02
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
Szia!Ma voltam UH-on és 3100 gramm a becsült súlya az Istinek.Tegnapelőtt már nekem is jelentkeztek jóslófájásaim.Enyhe méhösszehúzódásokat éreztem és a szeméremcsontom is fáj.Remélem még a jövő hétig nem indul be a szülés.Egyébként nekem is azt mondták hogy kb. 15 és 20 között meg fog születni.Nem tudom, ez úgyis kiderül majd, ráadásul amilyen hülye frontok jönnek...bármikor beindulhat már. Félsz a szüléstől?
2014. aug. 1. 16:53
 12/53 A kérdező kommentje:
Hát igen jóformán már csak híznak meg nőnek a mi kis Pocaklakóink .Na akkor elkezdődött neked is !Nem mondta a doki hogy milyen fekvéssel van??Annyira nem félek nem tudom miért de nem !És te?
2014. aug. 2. 21:51
 13/53 anonim válasza:
mivel ismeretlen az érzés,mert még nem szültem így nem félek, hanem kiállom a próbát mint ahogy nők milliói a világon szerteszét:)azt mEondták pénteken az UH-on hogy kezd befordulni a szülőcsatornába. :) még mindig nagyon aktív vagyok.Tegnap is órákat takarítottam, pakolgattam.Ma is háziorvoshoz megyek, vásárolni stb.Egész jól bírom, az időjárás változás nem tetszik, az visel meg.
2014. aug. 4. 15:18
 14/53 A kérdező kommentje:
Hát igen,az a jó ha aktív vagy!Az én napom is sűrű volt ma!Nst tanácsadás pakolgatás stb! A méhlepényed mennyire érett?
2014. aug. 4. 16:14
 15/53 anonim válasza:
Szia!Én ma voltam NST-n és tanácsadáson :) a baba feje beékelődött már nekem is és ezért fáj nekem a szeméremcsontom.A méhlepényről nem esett szó eddig.Azt mondta a doki, hogy minden és 1 ujjnyira vagyok tágulva és legyen elkészítve a csomag ha menni kell :) veled mizújs?
2014. aug. 6. 13:46
 16/53 A kérdező kommentje:

Na az jó!! Hát nekem nagyon keveset mozog most a kicsi fiam

ezért d.u mennem kell Nst-re.Engem a doki nem vizsgált meg h mennyire vagyok nyílva,ez idegesít is!Neked hogy mozog a baba?

2014. aug. 8. 14:02
 17/53 anonim válasza:
nekem tegnap napközben nagyon keveset mozgott a baba, de estére olyan 10-11 körül nagyon beindult.Gondolom sokat alszik, fájásaim is kevesebbek, pedig azt mondta nekem mindenki hogy az utolsó hónap egy horror lesz, nem tudok majd aludni, szinte menni is alig.Ehhez képest kicsit fáradékony vagyok és ennyi.Semmi különös nincs velem.Hétvégén vásárolgattam,takarítottam úgy mint előtte.Szinte felfoghatatlan hogy jövő csütörtökre vagyok kiírva.
2014. aug. 11. 11:22
 18/53 A kérdező kommentje:
Ma voltam a dokinál nst-n és nem akart mozogni a babó!Teljesen zárt vagyok viszont rövidül a mégnyak! 4-5 napot adott hátra !Már várom!Veled mizujs?
2014. aug. 13. 13:55
 19/53 anonim válasza:
Én szerdán voltam NST-n.Sokat mozgott a baba,viszont ugyanúgy csak 1 ujjnyira vagyok nyitott mint múlt héten szerdán.Pedig annyira mondogatták hogy aug.15 és 20-a közt meg fog születni,ehhez képest se fájások,se tágulás hanem minden szinte változatlan.A szeméremcsontom sem fáj annyira mint 2-3 hete.Úgy látszik nagyon jól érzi magát odabent és lehet hogy túl is hordom?Majd kiderül..veled mizújs?
2014. aug. 15. 14:20
 20/53 A kérdező kommentje:
Na szia!Én tegnap voltam Nst-n ,már alig mozog.Azt mondták h a hétvégén meglesz bár kitudja,ezt csak a pocaklakó dönti el.Nyákdugónak még semmi nyoma ,tágulva se vagyok ami aggaszt.A pocak eléggé keményedik és rendszertelen a fájások! Írj ha meglett a baba :)
2014. aug. 16. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!