Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 35 hetes kismama vagyok!...

35 hetes kismama vagyok! 2hete beékelődött a baba feje, ez jelentheti azt hogy nem viszem végig? Boldog babavárást nektek!

Figyelt kérdés

2014. júl. 18. 11:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:
Nekem nem adtak be semmilyen injekciót.Azt mondták ha a baba RH+ lesz akkor kell kapjak 72 órán belül a szülést követően és ha negatív lesz ő is akkor nem kell kapjak. Én 29 vagyok, decemberben leszek 30. És te?
2014. aug. 19. 18:50
 32/53 A kérdező kommentje:
Jól lemaradtam :) Éjszaka fájt a derekam meg a pocak de semmi ,még mindig egybe ahoz képest hogy azt mondtuk hamarabb meglesz.Reggel Nst-n mocorgott most rendesen,de az elmúlt napokba keltegetni kellett.Remélem ez a lehűlés meghozza a gyümölcsét és túl leszünk végre rajta.Nem azzal van baj hogy már nem jó sehogy hanem inkább az hogy várjuk már! Most hányingerem van nem tudom nem e jel !?
2014. aug. 20. 09:59
 33/53 anonim válasza:
kérdező! végre megjöttél :) nekem a szeméremcsontom fáj annyira hogy alig bírok egyik oldalamról a másikra fordulni.Amit még tapasztalok 2 napja hogy elég gyakran járok nagy wc-re, ami számomra furcsa,mert előtte nem szokott ilyen lenni.Túl szeretnék már lenni rajta,főleg hogy mindenki kérdezi már körülöttem hogy na mi van?megszületett már?Dehogyis, ha így lenne nyilván küldtem volna a beígért sms-eket.Remélem a hétvégén már tényleg megszülünk :)
2014. aug. 20. 11:52
 34/53 anonim ***** válasza:

Nekem a 29-30-ik hét körül adták be az "Anti-D" injekciót.

Fogalmam sincs miért.Először azt mondták nekem is amit Neked,hogy csak akkor kell ha a baba pozitiv lesz vagy ha vérzés lépne fel,esetleg hasi sérülés.De egyik sem volt.

Mégis azt mondták,hogy 1 hét múlva menjek vissza-beadják.

Úgyhogy nem igazán értem.

Tegnap elég sokszor beleszúrt a hüvelyembe elég rendesen és a derekamba is.De ez gondolom "normális".Szeptember 4-re vagyok kiirva. Én is szeretnék már túl lenni rajta,de nagyon izgulok :)

Ti hogy készültök fel a szülésre?Már ha egyáltalán fel lehet :)

2014. aug. 20. 15:02
 35/53 anonim válasza:
Én holnapra vagyok kiírva,de a fiam nagyon jól érzi magát odabent.Esze ágában sincs megszületni.Nem lehet a szülésre felkészülni.Azt mondják hogy az 1.szüléstől azért fél az ember mert nem tudja mire számíthat,míg a 2. szüléstől meg azért mert tudja hogy mire számíthat.Sok könyvet olvastam és okosságot, de szerintem az anyai ösztönök a dominánsak és amikor kész helyzetben van az ember akkor nem tud azon agyalni hogy mit olvasott, hiszen minden szülés más mint ahogy minden bánásmód is a gyermekkel,na meg szokások.Kicsit félek a szüléstől vagyis inkább az újtól való félelem van bennem, de őszintén szeretnék már túl lenni rajta mert könnyűnek mondható terhességem van.Ha ekkora mázlim lesz a szülésnél is akkor szerencsésnek vagyok mondható :)
2014. aug. 20. 21:56
 36/53 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is :)

Nagyon félek,de várom is és szeretnék túl lenni rajta.

Szoritok Neked és könnyű szülést kívánok :)

2014. aug. 20. 22:19
 37/53 anonim válasza:
Köszönöm utolsó :) neked is könnyű szülést és a legjobbakat kívánom. Sok erőt,egészséget,energiát a babához!
2014. aug. 20. 22:29
 38/53 A kérdező kommentje:
Na még egybe van mindenki??Én most eléggé aggodom mert elvileg szombaton szülök és nem érem el sehol a dokimat!Viszont újra sokat mozog a baba de nem sieti el a dolgokat,jo lenne túl lenni már rajta,de ezzel amint olvasom ti is így vagytok!
2014. aug. 21. 13:34
 39/53 anonim válasza:
Szia Kérdező!Igen még egyben vagyunk,edig mára vagyok kiírva.Ma voltam NST-n, aztán méhszájvizsgálaton de teljesen zárt vagyok :( azaz nem tudták megnézni a magzatvizem színét(ha jól tudom ezt hívják amioszkópiás vizsgálatnak).Azt mondták hogy 2 naponta kell jönni CTG-re,tehát szombaton megyek.1 hét türelmi időt adnak,ez idő alatt 2 naponta CTG és ha jövő csütörtökig nem történik semmi,akkor be kell feküdnöm és megfigyelnek,beindítják a szülést.Veled mizújs?
2014. aug. 21. 14:39
 40/53 A kérdező kommentje:
Értem ,én már 2 hete 2 naponta járok Nst-re.Holnap be kell mennem a kórházba vizsgálatra de azt mondta a dokim hogy valószinű hogy bent maradok mert szombatra vagyok kiirva!Úgyhogy jó egészséget kívánok nektek na és persze nagyon könnyű szülést.Ha meglett a baba írjatok!
2014. aug. 21. 20:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!