Ők is zsidók. Na és most minden zsidót utáltok?
"Ők is zsidók. Na és most minden zsidót utáltok?"
Ez a kérdés. Nem az hogy utálod e a zsidókat..
Nos ... én nem vagyok skinhead, viszont élből gyűlölöm a cigányokat, zsidókat, négereket. Nem divatból, hanem mert Londonban 1 év alatt rádöbbentem, hogy mind a négerek, mind a zsidók, indiaiak, és társaik, nem mások mint egy élősködő parazita faj. Írhat bárki bármit ... sétáljon egy kicsit London, Golders Green negyedében: árad a zsidók bűze! Ha a buszon melléd áll egy, tuti lefogsz szállni a következő megállónál és mész egy másikkal! Leírhatatlanul igénytelenek! A négerek, indiaiak mentalitása 99%-ban olyan mint a cigányoké. Lusta, hanyag, beképzelt faj.
Előítéletek nélkül mentem ki ... de azzal tértem vissza! Köszönhetően azon (nem emberi) fajoknak akik pont verik a nyálukat, hogy előítélek áldozatai ... nem véletlenül!
A másik zsidókkal kapcsolatos TÉNY! az, hogy a II. vh idején folytatott holokauszt, nagyon nem úgy volt, ahogyan azt tanítják. Azokat a zsidókat ölték meg, akik nem akartak dolgozni! Arról nem tehettek a nácik, hogy sok ilyen lusta szemétláda volt! És ez TÉNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!