Mit utáltok a nyárban?
Sok ember szereti a nyarat, a napfényt, de vannak olyan dolgok, amit nem szeretnek benne. Én például:
-Nem szeretem, ha nagyon meleg van. Az enyhe időszakot kedvelem leginkább
-keveset alszom ilyenkor (és folyton kérdezgetik, mitől ilyen karikás a szemem)
-az emberek öltözködését. A nők kivágott ruhákat viselnek (haskidobó, mellkibújtatós pólók, majdnem csupasz lábak) a férfiak meg előfordulnak, hogy póló nélkül vagy kigombolt ingben mászkálnak a városban, ami nem szép látvány. Nem is beszélve a kislányok öltözködéséről sem...
Emlékszem, 2 éve egy hülyegyerek le akarta venni a pólóját a belvárosban a hőség miatt, de az anyja nem engedte, ami helyes dolog volt. DE! volt olyan, hogy egy cigánygyerek a külvárosban sétált tök meztelenül, mellette az anyja sétált. x(
Szerintem abban nincs semmi baj, hogyha valakinek ,,csupasz" a lába. Ember, dögmeleg van.
Amúgy én utálom:
-a meleget (akárhova megyek, majd szétsülök, a kutyámat sem tudom elvinni akármikor)
-úgy izzadok mint egy ló
-állandóan leégek (fejbőr, váll, de néha orr is)
-hónaljgyantázás miatt necces mindig toppokat hordanom..
Most ennyi jutott eszembe.
az én fejem is le szokott égni :D
am. én is azt, hogy csurom víz vagyok :S pláne ha bicózni kell >.<
Meleg van, sokszor lélegezni is rossz a meleg levegőt. Ez főleg akkor, amikor nem mozdul, áll a levegő, egy röpke fuvallat, annyi sem érkezik.
Izzadás...
De szeretem az apró zuhikat. :)
Fokozottabban oda kell figyelni a szőrtelenítésre. Az ember kénytelen megmutatni többet a testéből, mint általában. De meleg van, amiatt, nem mindenki azért hogy prostinak nézzen ki.:) És hidd el, azok akik így öltöznek, télen is ezt csinálják.
Én nem szeretek nagyon kivágott topokat viselni, de jó, ha a váll, hónalj kint van, és a térdközépig érő sorttal, szoknyával sincs baj.
És fiúk közül csak az vegye le a pólóját, akinek nincs mit szégyellnie...néha irigykedek a pasikra, hogy csak úgy levehetik, nőként mit meg nem tennék azért, hogy ezt tehessen...de az már közszeméremsértés lenne...:(
Meg azt, hogy olyan hamar vége van. :)
Jaaa, szőrtelenítés miatt necces is. Mint említettem én gyantázom a hónaljamat, és kell egy bizonyos idő, míg újra legyantáztathatom.
Amúgy szoknyát nem hordok, csak farmert, és laza nadrágokat. Toppokból meg a vállam, hónalj részem az kinn van. Mellem nem igazán. :D
Amúgy tudom, hogy nem ez a kérdés de na..
Azt, hogy szédülök, kicsit fáj a fejem és erőtlen vagyok a melegtől
Azt, hogy ahol sok ember van, ott nincs levegő, mert hiába szellőztetnének, nem szellőzik (mondjuk ez a levegőtlenség dolog télen is irritál, mert akkor meg nem is szellőztetnek....)
Azt, hogy ilyenkor fokozottan oda kell figyelni a szőrtelenítésre
A hatalmas viharokat
A sok undorító kukacot a finom gyümölcsökben
A sok szúnyogot (még úgy is, hogy nem nagyon csípnek)
Ezek ellenére persze szeretem a nyarat, mert pihenést hoz....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!