Csajok, ti nem utáltok menstruálni?
Én is nagyon gyűlölöm.
Nem is tudom mi értelme(vagyis de azt tudom, mi célt szolgál de Istennek azért egyszerűbben is el kellett volna ezt intézni:D-de hát bűnhödnünk kell:D)
Azt az 1 hetet is alig bírom ki. És mivel én nem tampont használok, hanem pelenkát -.- még rosszabb.Főleg tesi órán. Viszont azt nem értem, hogy miért nem lehet ilyenkor felmentés kérni, mikor megvan?
Mert nekem ilyenkor piszkosul fáj a hasam, de gondolom a többi lánynál is így van! Nagyon rossz így vergődni egész nap:S
És alapból elég undorító,hogy OTT folyik valami!
A másik meg az, hogy ezekben a napokban általában én nagyon idegbeteggé válok. Bezzeg testvérem ő nem ilyen. Neki 3 napig szokott tartani, és nem is fáj a hasa, se a dereka..:'D
nálunk lehetett felmentést kérni mikor megvolt.
az hogy undorító-vagy sem ezen nem szoktam gondolkodni, ennyi erővel a pisálás is undorító (és tényleg, mégsem kérdezni senki hogy "ti nem utáltok pisálni?" xd).
fájni se szoktam, szerencsére suliba nem kell bejárnom, dolgozni se járok, tehát mennem se kell sehova ha épp megvan. idegbeteg se szoktam lenni, meg kb semmi. szóval én nem utálom, azt a 2-3 napot kibírom...
Nekem nem mindig szokott fájni, de olyankor bizonyítottan hülyébb vagyok, és jobban ki tudom akasztani az embereket, mint amúgy ^^
Ja és mindig fosok, hogy nem látszik-e át a gatyán :S <-Ez velem is így van.
nálunk elv. lehet felmentést kérni:D
egyébként ezt ugy kell felfogni hogy mikor tél van a fiúk sárgával irják a nevüket a hóba, hát mi meg.. mi meg pirossal:D
Énisnagyonutálom.
1 hét uristen.
Ésrohadt undorító tényleg.:S
Én tesiből mindig kérek könnyítést,de akkorsme csináloksemit egésztesin.xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!