Miért hiszi azt mindenki és tanuljuk azt hogy csomó zsidót elégettek a II világháború alatt?
Figyelt kérdés
Mikor semmilyen mintát semmilyen arra utaló jelet nem tudtak még felmutatni, pedig az benne kellene hogy legyen a kemencékben2010. okt. 10. 18:10
1/12 anonim válasza:
Honnan tudod ezeket ennyire biztosra?
2/12 anonim válasza:
ha így folytatod, kedves kérdező, még ülni fogsz a végén :(
3/12 anonim válasza:
Kamu válasza :
Még 1 hülye kérdés.
A kérdésed alapján vagy provokálsz, vagy a neonáci eszmével szimpatizálsz. Vigyázz, ha így folytatod, a sötét oldalra kerülsz.
4/12 anonim válasza:
Ahelyett, hogy ide írkálod a világmegváltó kérdéseidet, lapozz fel egy törikönyvet.. Jobban jársz :)
5/12 anonim válasza:
visszakérdezek: miért vannak még mindig olyan h*lyék akik képesek egy történelmi tényt letagadni?
6/12 anonim válasza:
Úgy tűnik, van még mit tanulnod történelemből...
7/12 anonim válasza:
Én nem a történelemkönyvből, és az újnácik ostobaságaiból tájékozódom. Nincs rá szükségem,met már éltem abban az diőben. És beszéltem olyanokkal is,akik visszajöttek Auschwitzból.
Inkább nekik hizsek,mint az olyanoknak,mint te.
8/12 anonim válasza:
és ti válaszolók honnan tudjátok ezt ennyire?
9/12 anonim válasza:
te megkérdőjelezte valah a hogy a madarak valóban kloákával szaporodnak-e? nem mi? no hát ezért nem kételkedünk mi sem. egyébként próbáld megkérdőjelezni az igazságtartalmát annak aki nagypapival mosott hátat. (jo enyhe túlzás, de a lényeget értitek...)
10/12 anonim válasza:
Mit csesztetitek?
Lassan mondom, hogy megértsétek:
NEM-VOLT-HO-LO-KA-USZT! NEM-ÖL-TEK-MEG-6-MIL-LI-Ó-ZSI-DÓT. NEM-VOL-TAK-GÁZ-KAM-RÁK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!