Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » NANE egyesület. Mennyi haszna...

NANE egyesület. Mennyi haszna van egy ilyen egyesületnek? Megszűnik ettől a családom belüli erőszak?

Figyelt kérdés

[link]

idézek:

"célcsoport: városi férfiak, akik fogékonyak a témára, és példát tudnak mutatni a férfitársaiknak"

"fő üzenetünk: ... a legtöbb férfi nem erőszakos, ők azok akik véleményükkel és tetteikkel befolyásolhatják, megváltoztathatják férfitársaik viselkedését."

Ezeket a pontokat olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy a NANE céljai finoman szólva elég távol esnek a valóságtól.

Gondoljunk csak bele: egy olyan pasi, aki eljut odáig, hogy elolvassa a NANE kiadványait stb. nyilván nem fog nőket verni. Ugyanis az a réteg, aki nőket ver szabadidejében nem ilyen oldalakat olvasgat.

A fő üzenetükről... nos én járok konditerembe már vagy 6 éve és vannak erőszakos emberek (szerencsére a kisebb részét alkotják a terembe járóknak). Én nem vagyok erőszakos, hogyan tudnám őket is leszoktatni az erőszakról?

Ez hogy lehetséges?

Ezek az emberek járnak közösségbe? (a NANE gyűléseken kívül) Mert úgy tűnik fogalmuk sincs ezekről a dolgokról.

Véleményem szerint teljesen más megközelítést kíván a probléma.

2014. jún. 27. 12:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Kicsit nézz utána még, mert nagyon sokat tesz az egyesület.
2014. jún. 27. 12:50
 2/35 A kérdező kommentje:
Példákat tudnál írni? Arra lennék kíváncsi nem véleményekre.
2014. jún. 27. 12:52
 3/35 Imola Ágnes ***** válasza:

Egyetlen terv alapján kérdőjelezed meg egy egész egyesület munkáját? Egyetlen slide alapján?

Inkább nézd meg a honlapukat, hogy pontosan mivel is foglalkoznak.

Amúgy mivel egyesület, úgy küzd a kitűzött célért, ahogy akar (a törvényes kereteken belül persze). Ha valaki úgy érzi jobban tudná csinálni, nyugodtan lehet menni önkénteskedni, vagy lehet új egyesületet létrehozni.

2014. jún. 27. 12:53
 4/35 A kérdező kommentje:

pl. a magyarázatomban felvetett probléma.

szerintem

1, rossz célcsoportot vett célkeresztbe céljai elérése érdekében.

2, az üzenetük is megvalósíthatatlan, mint kifejtettem.

2014. jún. 27. 12:54
 5/35 anonim válasza:

Itt találsz dolgokat. Segélyvonalak, reklámok, iskolai képzési programok, stb...

[link]

6/35 Imola Ágnes ***** válasza:
amúgy parancsolj: [link]
 7/35 Imola Ágnes ***** válasza:
OKé, ha kritizálni akarsz, akkor szépen keresd fel őket. ha úgy érzed rosszul csinálják, csináld te jobban.
2014. jún. 27. 12:55
 8/35 A kérdező kommentje:

Kedves Ágnes!

Szerinted anélkül tettem fel a kérdést, hogy utána néztem volna?

Légyszives írj példákat! Volt már olyan hogy egy nőverőt a NANE győzött meg, hogy legyen normális?

2014. jún. 27. 12:55
 9/35 A kérdező kommentje:

Nekem erre nincs szabadidőm...

azokra a nőkre, akik fontosak nekem vigyázok.

2014. jún. 27. 12:56
 10/35 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a nőverőt kell meggyőzni. Az áldozatokat támogatják, segítenek kiszakadni abból a környezetből. Segítenek a talpraállásban. De belinkeltem, és példákat is írtam. Azokat nem olvasod el?
2014. jún. 27. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!