Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jó nyomorult petárdákkal...

Miért jó nyomorult petárdákkal durrogni?

Figyelt kérdés
Eldobja durran egyet bumm oszt kész, ez mi a f*sznak jó meséljétek már el? Ennyire óvodás szinten van minden ember ilyenkor? Erre van pénzük amúgy meg nyafognak hogy csóró sz*rok?
2009. dec. 30. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad

Szánalmas vagy. Csak így tovább!

2010. jan. 1. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Mert idióták....

Én sem értem hogy mi a jó abban ha valaki petárdázik.Az hogy nagyot szól?

Nevetséges.

2010. okt. 30. 20:30
 13/15 anonim válasza:
32%
tudom hogy elkéstem a válaszal 1 jó másfél ével de min 1. igaz hogy a kutyák félnek a petárdáto, tüzijátéktol. nekem is van kutyám és érdekes nem fél töle. vajon miért? mondjuk azért mert köjök korában hozzá szokatam. ja és a kutyák égész évben ugatnak egész eszaka és nem tudok aludni tölük. nektek pedig akik nem szeretnek robangatni csak évente 72 órát kel kibirni szóval erröl enyit. és bocs a rosz helyesirásért.xd
2011. dec. 26. 22:13
 14/15 anonim ***** válasza:
57%
hú kösz tök jó visszaolvasni, ahogyan a sok idióta leszavazott 0 % ra!:D Látszik egy éve még 75%os voltam :D
2011. dec. 26. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
És az alapján ítéltek el valakit mert van egy szokása?Ez komoly??Ha tényleg felnőnétek és nem egy idióta 6 éves szintjén lennétek el tudnátok fogadni.De én ezt nem várom el tőletek valszeg az iq szintetek ez alatt van.Sajnálom de bekaphatjátok a lónak a nagy szőrös f@szát ti hülye alpári bunkó paraszt g_eci idióta férgek.Önmagában szánalmas teremtmények vagytok, nem is értem ennyi ésszel, hogy maradtatok életben, lélegezni nem anyu tanított meg véletlen?Élettelen negyedagyú szerencsétlen balfaszok.
2023. jan. 10. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!