Miért jó nyomorult petárdákkal durrogni?
Szerintem nincs semmi értelme. Csak a sok nulla IQ-val rendelkező egysejtű ettől érzi keménynek meg bátornak magát. Petárdázik meg rakétákat lövöget. Kisiskolás szinten még élmény az ilyesmi, de azt nemigen tudom megérteni, hogy felnőtt emberek miért csinálják.
Illetve sajnos értem: az emberek jó része idióta féreg.
Az én kutyám is megijedt. Tavaly is, előtte is. Szerencsétlen ott nyüszít mindig, és próbál átugrani a kerítésen. Pedig nem dobáltak be hozzánk egyet sem. Elég neki a rakéták látványa meg hangja, amit pár házzal odébb lövöldöznek fel.
(A kutyák 30%-a fél a durrogástól.)
Nincs baj a petárdázással, amíg nem zavar másokat.
Menjen ki a pusztába, utána petárdázzon ott. De ne másokat zavarjon!
Lelkileg nyomorult féreg az ilyen.
Hasonlóan utálom az ilyeneket, mint a motorosokat, akik anyuci meg apuci pénzéből vásárolt motorokkal keménykednek, és bőgetik bent a városban. Nemrég gumikoptatáshoz a gyalogátkelő felfestett csíkjait használták. Egyik napról a másikra sikerült az idiótáknak leradírozni a jelzés felét. Lehetett újra festeni.
És persze amellett, hogy bőgetik azt a sz@rt, még gyorsulási versenyeket is rendeznek. Bent a városban 80-120-al mennek. Tavaly egy kisgyerek került intenzívre, mert a b.zi motoros nem tudott megállni. Mert ő kemény, és "tud" gyorsan is menni.
A k.rva anyját a petárdásoknak meg az idióta motorosoknak.
Az egyiknek kézigránátot dugnék a s.ggébe, hogy szokja az érzést.
A másiknak meg acélhuzalt nyakmagasságba, hogy jobban érezze a sebesség gyönyöreit.
Majmok.
Ezeken a hozzászólásokon most tényleg nevettem, pedig amúgy ritkán szoktam :D:D:D érdekes imádom a petárdákat mégincs 0 IQ-m (ez már magában poén, hogy ilyeneket feltételeztek) ezt egyes emberek egyszerűen élvezik. Mások vagyunk, neked az aranyos kis kutyád teccik hűdenagyon, én meg ha arra nézek rá, nem látok benne semmit. Bűn ez? Nem. A Petárda meg különben nagyon olcsó, több százat tudsz venni a semmiért.
Aki meg ilyeneket ír, hogy gránátot dugnék a seggébe annak aki eldob egy petárdát -nem ártva ezzel senkinek, legfeljebb a szegény kis kutyája elkezd vacogni- az igencsak szánalmas.
De kellemes ünnepeket.
Én is utálom!
Soha egyetlen egy petárdát még a kezemben sem fogtam...
Nálunk is van 2 kutya, szegények nagyon félnek! :(
Miért ne lennének érzéseim? Egy vicc vagy:D Képzeld, legutóbb is olyan helyen dobálóztunk, ahol a közelben egy ember nem volt, egy falu szélén egy mezőn. Nem viccelek.
Ha valaki hülye és a buszra dobja föl, az nem a petárda hibája, ne azt utáld.
És ha a te aranyos kutyád megharap engem -ugyanis akármit hiszel, nincs értékrendje- akkor meg mi van?
És igen is van akinek ez tetszik. Valaki imádja a karfiolt, én utálom. Ezek nem olyan dolgok amiket meg lehet magyarázni.
Ha felfogtad volna (ami láthatóan nem sikerült) a csöpp agyaddal, akkor rájöttél volna, hogy nem azzal van bajom, aki az isten háta mögött, távol az emberektől petárdázik, hanem azokkal, akik bent egy városban dobálják.
De ehhez kellett volna részedről némi IQ, kb. annyi, mint ami egy fakerítésnek van ... de ezek szerint nem volt.
Szövegértés egyes. Leülhetsz. :S
Teljesen igazad van, ha felfogtam volna rájöttem volna :D de egy szóval se montad.
Lesülhetsz.
De különben akár azt is tudhatnád, hogy az IQ-nak nincs köze a szövegértéshez. Ezért sem érdemes az ember magához való eszéhez hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!