Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vanesszának hívnak. Mit...

Vanesszának hívnak. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak a nevemről.Olvastam nagyon bunkó kommentárokat.. hogy a "vanessza névvel körberöhögnek az egyetemen"és hasonlók..Ti mit gondoltok?Milyen ez a név?Ezt kaptam, és apukámtól kaptam,akit nagyon szerettem, és nem szeretném megváltoztatni.

A második nevem Kata.

2009. dec. 28. 13:22
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Ez nem neked szólt!Hanem még jó pár válasszal előrébb olvastam, hogy a vanessza cigánynév.nem neked szólt.
2009. dec. 30. 21:17
 42/50 A kérdező kommentje:

Sztem semmi baj nincs a neveddel, akik bunkók bekaphatják, attól h cigány neved van nem jelenti azt h cigány vagy, és ha germán neve van az embernek, ak német?? baromság. Örülj, h nem szalvéta v ajándék a neved, na az már gáz!!

Én erre a kommentre válaszoltam csak.

2009. dec. 30. 21:18
 43/50 anonim ***** válasza:

"Nemigaz hogy igy kell sértegetni!? Meg lehet úgy is mondani hgy nekem nem nnyira tetszik, meg úgy is hogy egy ocsmány rondaság. Külömben nekem nincs vele bajom. Szerintem egyáltalán nem romás. És mit tennének a sértegetők ha holnap kidelülne hogy a 2. nevük vanessza_??"

Hát ezen összehugyoztam magamat XD Amúgy már belenéztem a személyimbe XD

2009. dec. 30. 22:38
 44/50 A kérdező kommentje:
mondjuk ez tényleg LOL XD
2009. dec. 30. 22:56
 45/50 anonim ***** válasza:
67%
Húúú, nekem nagyon tetszik ez a név. Ha én választhattam volna a sajátomat, biztos, hogy ezt választom, vagy valami különlegeset.
2010. jan. 4. 22:34
 46/50 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Azthiszem én is megkedveltem:)

ha cigány név,ha nem:P

2010. jan. 5. 17:38
 47/50 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név a Vanessza is. Amúgy a Kata is az.
2011. jún. 8. 18:30
 48/50 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 9. 10:27
 49/50 anonim ***** válasza:

18:30-as vagyok.

Kedves Kérdező!

Ha neked tetszik a neved, és nem szeretnéd megváltoztatni, ne is tedd. Mindenkinek más a véleménye, nyilván valakinek tetszik a Vanessza név, valakinek nem. Ha rád illik, és szereted, állj ki mellette, és ami a fő: Ne higgy a pletykáknak!

És ne hagyd, hogy kinevessenek! Én két Vanesszát ismerek, az egyik egy régi osztálytársam, és őt nem nevették ki a neve miatt.

Szóval: az a lényeg, hogy te mit gondolsz a nevedről!

Sok sikert!

2011. aug. 19. 09:43
 50/50 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 19. 10:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!