Vanesszának hívnak. Mit gondoltok?
Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak a nevemről.Olvastam nagyon bunkó kommentárokat.. hogy a "vanessza névvel körberöhögnek az egyetemen"és hasonlók..Ti mit gondoltok?Milyen ez a név?Ezt kaptam, és apukámtól kaptam,akit nagyon szerettem, és nem szeretném megváltoztatni.
A második nevem Kata.
Sztem semmi baj nincs a neveddel, akik bunkók bekaphatják, attól h cigány neved van nem jelenti azt h cigány vagy, és ha germán neve van az embernek, ak német?? baromság. Örülj, h nem szalvéta v ajándék a neved, na az már gáz!!
Én erre a kommentre válaszoltam csak.
"Nemigaz hogy igy kell sértegetni!? Meg lehet úgy is mondani hgy nekem nem nnyira tetszik, meg úgy is hogy egy ocsmány rondaság. Külömben nekem nincs vele bajom. Szerintem egyáltalán nem romás. És mit tennének a sértegetők ha holnap kidelülne hogy a 2. nevük vanessza_??"
Hát ezen összehugyoztam magamat XD Amúgy már belenéztem a személyimbe XD
Köszi:)
Azthiszem én is megkedveltem:)
ha cigány név,ha nem:P
18:30-as vagyok.
Kedves Kérdező!
Ha neked tetszik a neved, és nem szeretnéd megváltoztatni, ne is tedd. Mindenkinek más a véleménye, nyilván valakinek tetszik a Vanessza név, valakinek nem. Ha rád illik, és szereted, állj ki mellette, és ami a fő: Ne higgy a pletykáknak!
És ne hagyd, hogy kinevessenek! Én két Vanesszát ismerek, az egyik egy régi osztálytársam, és őt nem nevették ki a neve miatt.
Szóval: az a lényeg, hogy te mit gondolsz a nevedről!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!