Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak a nevemről.Olvastam nagyon bunkó kommentárokat.. hogy a "vanessza névvel körberöhögnek az egyetemen"és hasonlók..Ti mit gondoltok?Milyen ez a név?Ezt kaptam, és apukámtól kaptam,akit nagyon szerettem, és nem szeretném megváltoztatni.
az egyetemen a Kata név komolyabb, de én szerintem a Vanessza is gyönyörű név.
2009. dec. 30. 18:36
34/50 anonim válasza:
mezőzz azzal hogy a high school musical sztárját vanessa hudgensnek hívják. sztem szép név
2009. dec. 30. 18:37
35/50 anonim válasza:
Sztem semmi baj nincs a neveddel, akik bunkók bekaphatják, attól h cigány neved van nem jelenti azt h cigány vagy, és ha germán neve van az embernek, ak német?? baromság. Örülj, h nem szalvéta v ajándék a neved, na az már gáz!!
2009. dec. 30. 18:42
36/50 anonim válasza:
Ebben semmi sértő nem volt. Nekem 3 Vanessa nevű ismerősöm van. Mindhárom kisebbségi (értsd cigány). És többségében MAGYARORSZÁGON a kisebbség körében elterjedt ez a név. Ez olyan, mintha valakit Rikárdó-nak hívnak, arról is ez jut eszedbe. A Vanessáról is. Ennyi.
Ettől függetlenül nekem nem tetszik ez a név. Ha neked tetszik, nem mindegy más véleménye? Egyébként meg így is, úgy is ez a neved, ugyh mindegy.
2009. dec. 30. 18:48
37/50 anonim válasza:
Ne foglalkozz azokkal, akik csak azért írtak hogy beugassanak valami "okosat", vagy téged sértegessenek. Egyébként azért mert a cigányok rákaptak az ilyen különleges nevekre, korántsem jelenti azt, hogy cigány neved van. -_-" Figyelj, nekem tetszik egyébként, és az is holt biztos hogy nem fognak ba**gatni a neveddel. Én is ismerek nem egy Vanesszát, és láss csodát, egyik sem cigány, mindegyik normális. Írhatnék még, de a lényeg ennyi. Ezekkel a suttyókkal meg tényleg ne foglalkozz... :D
2009. dec. 30. 19:04
38/50 anonim válasza:
Hogy mit gondolok?
Azt, hogy nagyon szép neved van :)
Szerintem a Vanessza a Vanda.. Mindd nagyon szép név *__*
2009. dec. 30. 19:12
39/50 A kérdező kommentje:
Igen..köszi.. :)
nekem is egyre jobban kezdt tettszeni.
Aki le "arrogánsozott"annak üzenem, hogy abszolút nem ismer.de mivel ilyen primitív felfogása van,hogy két mondatból megítél engem,ezért nem is beszélgetek vele tovább, nem pazarlom a szót.
Egyébként meg.
A Vanessza Johnatan Swift angol író névalkotása.. EZ HOL CIGÁNY NÉV? -.-
EZT VISZONT NAGYON NEM ÉRTEM.
2009. dec. 30. 19:47
40/50 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy cigány név. (legalábbis én nem, és a legutóbbi ilyen választ író én voltam). Azt írtam, hogy Magyarországon elsősorban a cigányok használják. Ebben mi volt a sértegetés? Tényként közöltem/tük. És még én vagyok a primitív. Nekem ez a véleményem. Máskor akkor írd oda, hogy csak pozitív véleményt írjunk. Egyébként direkt kiemelem, hogy én ezt még csak nem is negatív értelemben írtam, olyat meg pláne nem mondta, hogy a Vanessák rosszak kevésbé értkesek stbstb. lennének. Engem Bettinek hívnak. Ismerek Bettit, aki kifejezetetten antipatikus számomra. Akkor én rossz ember lennék? Ugyan. Csak az esett rosszul, hogy nekem támadtok, holott én csak a véleményem mondtam el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!