Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vanesszának hívnak. Mit...

Vanesszának hívnak. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak a nevemről.Olvastam nagyon bunkó kommentárokat.. hogy a "vanessza névvel körberöhögnek az egyetemen"és hasonlók..Ti mit gondoltok?Milyen ez a név?Ezt kaptam, és apukámtól kaptam,akit nagyon szerettem, és nem szeretném megváltoztatni.

A második nevem Kata.

2009. dec. 28. 13:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
én ismerek egy vanesszát aki nem magyar származású, de tök jó fej... ha neked nem tetszik a neved akkor használd a másikat...igazából aszt használd ami jobban illik hozzád...
2009. dec. 28. 13:25
 2/50 A kérdező kommentje:

nem tudom eldönteni, hogy tettszik-e.

de eléggé furcsa személyiségem van, és ugy gondolom,hogy a kata túl sablonos..szóval :)

2009. dec. 28. 13:34
 3/50 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, különleges neved van.:))
2009. dec. 28. 13:34
 4/50 anonim ***** válasza:
50%
Jojj,hát nekem is kettő van,megyek is töröltetni a gázosat....szerintem elég ciki a neved..helyedben biztosan Katának hívatnám magam..de hát nem is értem,hogy lehet ilyet összeválogatni....Vanessza Kata....az enyém is gáz,de legalább egymáshoz passzol....de ha neked tetszik,mit foglalkozol más véleményével????Örülj,hogy szerinted szép neveket kaptál.Többi le van ******va:):):)pussz
2009. dec. 28. 13:37
 5/50 anonim ***** válasza:
20%
Csak nem hátrányos helyzetű vagy?
2009. dec. 28. 13:38
 6/50 anonim ***** válasza:
70%
Megmondom őszintén a Kata jobban tetszik. viszont a Vanessza azért jó mert nem egy olyan elterjedt név. Egyébként meg aki körberöhög a neved miatt, azt csak sajnálni lehet mert az egy zokniagyú bunkó! =)
2009. dec. 28. 13:40
 7/50 anonim ***** válasza:
42%

Nekem van egy Vanessza ismerősöm, aki egy beképzelt kis majomparádé. Hányadék.

Amúgy szerintem csúnya név.

2009. dec. 28. 13:47
 8/50 A kérdező kommentje:

Azért köszi..

Apukám választotta egybe a két nevet, és tisztelem ezért, szóval rá megjegyzést légyszi ne tegyetek.

Katának pedig biztos nem fogom hívatni magam.

2009. dec. 28. 13:48
 9/50 A kérdező kommentje:

13:38: Miért lennék hátrányos helyzetű szerinted?

A nevem miatt?

Miért valami bűn a nevem?

:D

2009. dec. 28. 13:49
 10/50 anonim ***** válasza:
62%
Jóvammá,te kérdezted mi a véleményük.Leírta,hogy az véleménye,hogy ez cigány név.Ennyi az egész.
2009. dec. 28. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!