Miért ilyen velem? Mit gondoltok erről a személyről?
hát igen.. Nekem is volt ilyen osztálytársam, aki később jött az osztályunkba, akkor mindenkinek csak nyalizott. Utána én néha beszélgettem vele, azután mindig követett, meg mindent tőlem kérdezett meg!! Következő évtől meg mikor a többiek is jóba kezdtek vele lenni, engem úgy lesz.rt, hogy csak na!! Majd mikor mindenkivel összeveszet, utána megint nyalizott nekem egy csomót, de én akkor már nem foglalkoztam vele.
Sajna vannak ilyen emberek, ezzel nem lehet mit kezdeni. Az én véleményem az, hogy én teljesem megvetem az ilyeneket. Ezek azok az emberek, akiknek soha nincsenek igaz barátaik, csak saját érdekeiket tartják szem előtt.
Hát igen , sajnos léteznek ilyen emberek.. Elejében még nehéz volt elviselni hogy miatta a többiek sem foglalkoznak már úgy velem.. De most már csak nevetni tudok rajta, hogy mennyire egy szánalmas alak!
Örül más bajának, ha valaki 1-est kap akkor ő hangosan felnevet.. Bezzeg ha ő vele csinálná ugyan ezt valaki, akkor húú de mérges lenne.. :) Jah meg ha valaki jó jegyet kap, akkor Jajj az hogy lehet??? :O olyan flegmán.. :S Azt hiszi körülötte forog a világ..
Most döbbentem rá, hogy nagyon utálom! :D
szerintem az illető csajból van....
EZ tipikus kétszínű ember...de ha megbántottad valami olyannal ami neki fáj ,utána lehet hogy jogosan csinálta meg ellened a szrságait...
Te is csak egy álszent maradsz...
Nemhiába nem foglalkoznak veled...de az sem fair ahogy az illető viselkedik veled...Szerintem tisztázzátok egymással hogy ennyi volt...feleslegesen ne pazaroljátok el mások idejét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!