Vanesszának hívnak. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Igazából nem tudom, hogy mit gondoljak a nevemről.Olvastam nagyon bunkó kommentárokat.. hogy a "vanessza névvel körberöhögnek az egyetemen"és hasonlók..Ti mit gondoltok?Milyen ez a név?Ezt kaptam, és apukámtól kaptam,akit nagyon szerettem, és nem szeretném megváltoztatni.
A második nevem Kata.
2009. dec. 28. 13:22
21/50 anonim válasza:
Az a sértő, hogy megkérdezték, hogy cigány vagy-e? Te ezt annak veszed? Mennyire lenne nekem sértés ha cigány lennék, hogy valaki ezt annak veszi. Magyarán ezzel a kijelentéseddel sértetted a cigányokat. Ennyit a magatartásodról.
22/50 anonim válasza:
szerinted innen kit érdekel az ocsmány neved?
23/50 A kérdező kommentje:
b*meg ha nem érdekel,húzz a jó büdös francba. ennyi. :)
2009. dec. 28. 16:19
24/50 anonim válasza:
szerintem nagyon szép név , az egy dolog h mit mondanak róla a lényeg h Te ki vagy és h önmagad legyél :)
25/50 anonim válasza:
szerintem legyen a beceneved nessza, vagy nesszi:DDDDDDd
26/50 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Amúgy Nesszinek szoktak általában hívni. :)
2009. dec. 28. 18:03
27/50 anonim válasza:
Húha, a kommenteidből most már látom, tökéletesen illik hozzád ez az arrogáns, kisebbségi név :) Nehogy a Katát használd, jól el van ez így találva!
28/50 anonim válasza:
Nemigaz hogy igy kell sértegetni!? Meg lehet úgy is mondani hgy nekem nem nnyira tetszik, meg úgy is hogy egy ocsmány rondaság. Külömben nekem nincs vele bajom. Szerintem egyáltalán nem romás. És mit tennének a sértegetők ha holnap kidelülne hogy a 2. nevük vanessza_??
29/50 anonim válasza:
szerintem szép név:]
viszont az szerintem is igaz hogy cigány név.
30/50 anonim válasza:
szia!
Nekem nem tetszik. sztem is cigányos vagy felvágós. a Kata nagyon szép név...
de Neked mindegy is, hiszen nem akarod megváltoztatni a nevedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!